Bir dondurmaya iki keyif sığdırdı

Ülker Golf, vanilyalı dondurma lezzetini çikolata ve bisküvi ile buluşturdu; Bravo Sandwich lezzeti ortaya çıktı.

Bir dondurmaya iki keyif sığdırdı
Gıdavitrini - Ülker Golf’ün yeni ürünü Bravo Sandwich hayalleri buluşturan özel bir lezzet olarak dikkat çekiyor. Kakaolu bisküvi arasında enfes vanilyalı dondurma ile tadına doyulmaz bademli çikolatanın birleşiminden doğan Bravo Sandwich, iki ayrı lezzet deneyimini aynı anda yaşatıyor. İki lezzeti birleştiren Bravo Sandwich Türkiye’de tek olma özelliği taşıyor.
Ülker Golf’ün yeni ürünü Bravo Sandwich, iki farklı lezzeti tek bir üründe buluşturuyor. Kakaolu büskivi arasında enfes vanilyalı dondurma ile tadına doyulmaz bademli çikolata kaplı vanilyalı dondurmanın birleşiminden doğan Bravo Sandwich, iki ayrı lezzet deneyimini aynı anda yaşatıyor.
Hem serinlik hem de farklı keyif arayanların vazgeçemeyeceği Bravo Sandwich, Türkiye’nin bu özel forma sahip tek dondurması.Bravo Sandwich, Ülker Golf satış noktalarında 2.50 TL’ye satılıyor.
Sahip olduğu özel form ile Türkiye’de tek olan Bravo Sandwich’in bu yazın en iddialı ürünlerinden biri olacağını belirten Ülker Golf Genel Müdürü Ender Buruk,“Bravo Sandwichfarklı iki lezzeti buluşturuyor. Sıcak yaz günlerinde ne yiyeceğini düşünen ve serin bir lezzet arayanlar için dikkat çekici bir alternatif. Vanilyalı dondurma lezzetini bir tarafında bisküvi diğer tarafında da bademli çikolata ile buluşturuyor. Bu benzersiz formun büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz’ dedi.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52