Arda’nın Mutfağı Victorinox’u seçti

Her hafta birbirinden güzel tariflerle CNN Türk ekranlarında izleyicileriyle buluşan ‘Arda’nın Mutfağı’, bıçaklarını Victorinox’tan seçti.

Arda’nın Mutfağı Victorinox’u seçti
Gıdavitrini - Çoğu ünlünün mutfağına giren ve Mutfak Sanatları Akademisi’nin de tercihi olan Victorinox Mutfak Bıçakları, Arda Türkmen’in de mutfaktaki en büyük yardımcısı. Paslanmaz çelik ve anti-bakteriyel özelliğiyle profesyonellerin ve yemek pişirme keyfi olan amatörlerin mutfaktaki vazgeçilmezi Victorinox Mutfak Bıçakları, Arda’nın Mutfağı’nın da vazgeçilmezi oldu.
Mükemmel kesme kalitesi ve ergonomik tutuş özelliğiyle yemek yapmayı zevke dönüştüren Victorinox Mutfak Bıçakları, yemeklerin hızlı ve sağlıklı bir şekilde hazırlanmasını sağlıyor. Ayrıca Victorinox, malzeme hatalarına karşı mutfak bıçaklarında ömür boyu garanti hizmeti veriyor.
128 yıldır fonksiyonel sofra ve mutfak bıçakları üreten Victorinox, gül ağacı sapından dövme çelik şef bıçaklarına kadar sayısız alternatifle yemek yapmayı sevenlerin bir numaralı tercihi.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, MSA, Arda’nın Mutfağı, Victorinox, Bıçak

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52