Yeni lezzet dünyasına hoşgeldiniz

Dilim dilim, çikolata kaplı rulo kek “Bien Bienvenue” en güzel hediyelik ikramlık pasta olarak misafirliklere renk katacak.

Yeni lezzet dünyasına hoşgeldiniz
Gıdavitrini - Farklı ürünleriyle bisküvi ve kek tutkunlarına yeni ve sıra dışı alternatifler sunan Şimşek Bisküvi, dilim dilim, çikolata kaplı rulo kek “Bien Bienvenue” ile yeni bir hediyelik ikramlık pasta sunuyor… Tüketicilerine kaliteli ve lezzetli ürünler sunmayı amaçlayan Şimşek Bisküvi, çikolata ve kek severler için Bien serisini genişleterek, “Bien Bienvenue” adıyla yepyeni bir lezzet hazırladı.

Nefis çikolata kaplamalı, içinde bol kakao kreması olan, dilimlenmiş rulo kek “Bien Bienvenue”, lezzetinin yanı sıra şık ambalajı ve özel kutusuyla da dikkat çekiyor. Misafirliğe giderken hediye olarak götürebileceğiniz muhteşem bir ürün olan “Bien Bienvenue”, çok şık bir hediyelik olarak, özel karton kutusunun içinde, alüminyum poşette muhafaza ediliyor. Dilim dilim lezzet “Bien Bienvenue”, çay keyfinin yanında mükemmel bir atıştırmalık. İster misafir ağırlarken ikramlık, ister misafirliğe giderken hediyelik…
Şimşek, farklı ürünlerden oluşan Bien markasıyla lezzet dünyanıza seçkin alternatifler sunuyor. Bien markasının altında, Bien Bienvenue Çikolata Kaplamalı Rulo Kek çeşidinin yanı sıra, yine yüksek kakao oranlı, kek ile çikolatanın mükemmel uyumunu yansıtan değişik lezzet alternatifleri bulunuyor. Bien Classic, Bien Classic Yoğurtlu-Çilekli, Bien Selection ve Bien Elegance, Bien serisinin diğer alt markaları arasında yer alıyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Şimşek, Bien Bienvenue, Kek, Çikolata

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52