TPF'de direksiyona o geçti!

Türkiye Perakendeciler Federasyonu projelerinde uzun yıllar eğitmen, konuşmacı ve moderatör olarak görev alan Gurbet Altay, TPF Genel Koordinatörü ve Genel Danışmanı oldu.

TPF'de direksiyona o geçti!
Perakende sektöründe reklam, halkla ilişkiler müdürü, idari işler müdürü, kurumsal satış müdürü, satın alma yöneticisi ve yönetim kurulu temsilcisi olarak görev alan Gurbet Altay, çalıştığı kurumlarda koordinasyon görevinin yanı sıra sosyal projelere de liderlik etti. 1968 Almanya doğumlu aslen Zonguldaklı olan Gurbet Altay, İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunu.

Eğitimci olarak öne çıkıyor

”Eğitim kalpte başlar” prensibiyle kariyerini sürdüren Gurbet Altay, çalışan ve müşteri sadakati üzerine çok sayıda eğitim verdi. ‘Çalışanların şirkete bağlılığı’, ‘müşteri memnuniyeti’, ‘müşteri tanınması’, ‘müşteri sadakati’, ‘zaman yönetimi’, ‘iletişim’, ‘ürün perakende analizi’ ve ‘günümüzde sosyal projeler nasıl olmalı’, ‘sosyal projeler nasıl yapılmalı’ gibi konularda eğitim uzmanlığı bulunan Altay, İŞKUR perakende eğitmeni ve Başbakanlık Ulusal Ajans, Ulusal Gençlik koçudur. Hazırladığı radyo programlarında, sektörel gelişimler hakkında bilgi ve firma analizleri aktararak tüketicinin bilinçlenmesine destek vermesinden dolayı radyocular birlikleri tarafından “yılın eğitimcisi” seçilmiştir.

Halen çeşitli radyolarda ve televizyonlarda ekonomi, sektör ve tüketici programları yapan Altay, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nde proje danışmanlığının yanı sıra Beyaz Nokta Gelişim Vakfı, Bahçelievler İş Adamları Derneği, Dünya Yaşlanma Konseyi, Dünya Çevre Bilinci Derneği, Dünya Sivil Tolum Kuruluşları Platformu, Dünya Çocuk Platformu (STK ÇOGEP) ve MÜSİAD gibi birçok sivil toplum kuruluşunda da çeşitli görevlerde bulunuyor. Yaptığı seminerler ve programlar birçok Tüketici Ödülü, Verimlilik Ödülü, En İyi Eğitimci Radyocu ve çevreye duyarlılığı sebebiyle Altın Çam Ödülü’ne layık görülmüştür. Gurbet Altay, sosyal projelere destek amaçlı olarak birçok panelde moderatör olarak da yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52