Siyasete yakın olmak zorundayız!

Sütaş Başkanı Muharrem Yılmaz, yeni yılda yönetim kuruluyla birlikte ziyaret etmek için Başbakan’dan randevu isteyeceklerini söyledi.

Siyasete yakın olmak zorundayız!
TÜSİAD Başkanlığı’nı 17 Ocak’ta Ümit Boyner’den devralacak olan Sütaş Başkanı Muharrem Yılmaz, yeni yılda yönetim kuruluyla birlikte ziyaret etmek için Başbakan’dan randevu isteyeceklerini söyledi.

Skyturk360 TV’deki programda TÜSİAD’ın hükümetle her zaman diyaloğu olduğunu belirten Yılmaz, “Yaptığımız çalışmaların verimli olabilmesi için tabii ki erki elinde bulunduran siyaset kurumuyla yakın ilişki içerisinde olmak ve onlara bildiğimizi, hazırladığımızı aktarmak zorundayız” dedi. Başbakan’a çalışmalarıyla ilgili bilgi sunacağını dile getiren Yılmaz, şöyle devam etti: “Kendisini dinleyerek de önceliklerimize belki bakabiliriz. Türkiye’nin meselelerinde hangi alanlarda derinleşmek lazım, tecrübeli bir sivil toplum örgütü olarak gündeme taşımamız lazım.”

Karşılığı yok, hepimiz Anadolu’dan geliyoruz’
Anadolu-İstanbul sermayesi tanımlarının Türkiye’de karşılığı olmadığını anlatan Yılmaz, “Hepimiz Anadolu’dan geliyoruz. Türkiye’nin yüksek demokrasi standartlarında, refah içinde bir toplum olması bakımından daha yüksek bir bilinç seviyesi içerisindeyiz” dedi. ‘

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52