Yudum iki "altın ambalaj" ödülü aldı

Ambalaj sektörünün Oscar'ı kabul edilen "Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması"nda Yudum, iki ayrı dalda "altın ambalaj" ödülüne layık görüldü.

Yudum iki
Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması”nda Yudum Gıda, ünlü moda tasarımcısı Ümit Ünal’ın özel olarak tasarladığı Yudum Zeytinyağı şişesi ile “Gıda Kategorisi Altın Ödülü” ve “Altın Ambalaj Ödülü”nü almaya hak kazandı.
Ünal tasarımlı Yudum Zeytinyağı şişesi 12 farklı kategoride toplam 203 ambalaj arasından değerlendirildi. Yarışmaya başvuran 203 ambalaj arasından 93 ambalaj “Yetkinlik 2013” ödülüne layık görüldü. Yetkinlik 2013 ödülüne layık görülen ambalajlar arasından yapılan değerlendirmede her bir kategorinin altın, gümüş ve bronz ödüllerini kazananlar düzenlenen ödül gecesinde açıklandı.
Sektörünün önde gelenlerinden Yudum’un yenilikçi yaklaşımı ile Ünal’ın keramik ve toprağın dokusunu cama aktardığı özel tasarım zeytinyağı şişesi aldığı iki ödül ile gecenin yıldızları arasına girdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52