Venedik Karnavalı’nda Barilla lezzetleri

İtalyan Büyükelçiliği tarafından İstanbul’daki Venedik Sarayı’nda düzenlenen maskeli baloda Barilla, birbirinden leziz makarna çeşitleriyle baloya renk ve lezzet kattı.

Venedik Karnavalı’nda Barilla lezzetleri
Her yıl İtalya’nın kanallarıyla ve gondollarıyla tanınan kenti Venedik’te düzenlenen geleneksel Venedik Karnavalı, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul’da İtalya Büyükelçiliği tarafından düzenlenen maskeli baloda kutlandı. Tarihi 13. yüzyıla dayanan, dünyanın dört bir yanından binlerce insanın katıldığı, her yıl Venediklilerin ve şehrin ziyaretçilerinin maskeler ardına saklanarak sokaklara döküldüğü karnaval heyecanı İstanbul cemiyet hayatının seçkin isimleriyle Tomtom Sokak’taki Venedik Sarayı’na taşındı.
Dünyanın bir numaralı makarna markası Barilla, baloda ikram edilen birbirinden özel makarna seçenekleriyle konuklara adeta İtalya’da olduklarını hissettirdi. Bu çok özel etkinlikte İtalyan Mutfağı’nın ve geleneğinin temsilcisi makarnanın eşsiz örneklerini sunan Barilla, hem baloyu seçkin damaklar için unutulmaz bir gece haline getirdi hem de konuklardan tam not aldı.
Artık gelenekselleşen bu baloya Barilla lezzetleriyle katkı sunmaktan mutluluk duyduklarını belirten Barilla Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölge Direktörü Güneş Karababa şöyle dedi: “Barilla’yı sadece bir İtalyan makarna markası olarak değerlendirmek doğru değil. Barilla, makarnanın yanı sıra soslardan unlu mamullere dek çok geniş bir ürün yelpazesinde faaliyet gösteren, yüksek kalite, dengeli beslenme ve sürdürülebilir gelişime odaklanmış bir İtalyan gıda şirketidir. İtalyan gastronomi geleneği ve Akdeniz tipi beslenme bu anlamda bizim en büyük esin kaynağımızdır ve Barilla tüm dünyada bu geleneğin en önemli temsilcilerinden birisidir. İtalya denince akla gelen en geleneksel etkinliklerden biri olan Venedik Karnavalı için yapılan bu maskeli baloda da İtalyan mutfağının klasikleri olan makarna çeşitlerimizle yer aldık. Her anıyla İtalyan geleneklerinin yansıtıldığı bu etkinlikte bulunmak Barilla için büyük bir gurur”.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52