Kalpli nugget ile kalpleri ısıtıyor

Lezita, sevdiklerinin kalbine giden yolun mideden geçtiğine inananların yanında!

Kalpli nugget ile kalpleri ısıtıyor
Lezita’nın Sevgililer Günü’ne özel ürettiği kalp şeklindeki nefis Nugget’lar, sofraları lezzetlendirirken, kalpleri kazanarak, aşkları da tazeliyor.
9 - 28 Şubat tarihleri arasında sadece Migros, Tansaş, 5M, Mjet mağazalarında satışa sunulacak Lezita Kalpli Nugget’lar, ayrıca Facebook yarışması ile Atasay Kuyumculuk’tan yüzük, kolye ve bileklik kazandırıyor.

İlk kez yılbaşına özel çam ağacı şeklinde üretilen ve tüketicilerin büyük beğenisini kazanan Lezita Pratik Şef Nugget, şimdi de, Sevgililer Günü’ne özel olarak aşkın simgesi kalp şekline büründü. Aşkı ifade etmenin en güzel yollarından birini sunan Lezita Kalpli Nugget’lar, sevdiklerinizle birlikte paylaştığınız en lezzetli sofralara eşlik ediyor. Sınırlı sayıda üretilen Lezita Kalpli Nugget’lar, 9 - 28 Şubat 2013 tarihleri arasında sadece Migros, Tansaş, 5M, Mjet mağazalarında satışa sunuluyor.

Facebook yarışması kazandırıyor
Lezita, Sevgililer Günü’nde sevdiklerine özel bir sürpriz yapmak isteyenleri Facebook yarışmasına davet ediyor. Yarışmacılar, Lezita Kalpli Nugget’ları kullanarak aşkın yemeğini yapıyor. Önce, sadece Migros, Tansaş, 5M ve Mjet’lerde bulunan ürünü satın alıyor, Lezita Kalpli Nugget’la hazırladığı yemeğin fotoğrafını, mesajıyla birlikte //www.facebook.com/lezita sayfasına yüklüyor. 9 - 28 Şubat 2013 tarihleri arasında sürecek yarışma sonucunda en çok oyu toplayan ilk üç kişi, Atasay Kuyumculuktan birbirinden şık tasarımlı hediyeler kazanıyor.Yarışmanın birincisine yüzük, ikincisine kolye ve üçüncüsüne de bileklik hediye ediliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52