Ülker Ducros’tan Ramazan tarifleri

Ülker Ducrosfacebook sayfasında Ramazan ayı boyunca her gün için ayrı verilen iftar mönüsü ve tarifi, hanımların en büyük yardımcısı oluyor.

Ülker Ducros’tan Ramazan tarifleri

Ülker Ducrosfacebook sayfasında Ramazan ayı boyunca her gün için ayrı verilen iftar mönüsü ve tarifi, “bugün iftar için ne pişirsem?” diyen hanımların en büyük yardımcısı oluyor. Ülker Ducros baharatları ile hazırlanan lezzetli tariflerin yapılışı, yılların tecrübesine sahip Elmas Yetkin'in doğal ve sade anlatımı ile hazırlanan videolardan da kolayca takip ediliyor.

İftar sofranızın resmini yükleyin Ülker Ducros baharatlarından kazanma şansı yakalayın
Ülker Ducros Facebook sayfasında ayrıca, "İftarda beraberiz" konsepti altında hazırlanan uygulama ile iftar sofranızın fotoğraflarını yükleyip, Ülker Ducros baharatlarından kazanma şansı da yakalayabiliyorsunuz.
Ülker Ducrosfacebook sayfasına ulaşmak için: facebook.com/UlkerDucros

Ülker Ducros baharatları iftar sofralarını doğal lezzeti
Türkiye’nin öncü gıda markası Ülker ile 1889’dan beri lezzet konusunda dünya lideriMcCormick ortaklığından doğan Ülker Ducros baharatları, Ramazan ayında iftar sofralarına doğal lezzetiyle zenginlik katıyor.
%100 doğal Ülker Ducros baharatları, mevsiminde özenle seçilerek toplanıyor. En doğal haliyle hiçbir katkı maddesi ilave edilmeden hijyenik ortamlarda paketleniyor. Hava ve neme karşı tazeliği koruyan “3 katlı” özel ambalajlarıyla tüketicinin beğenisine sunuluyor. Ambalajlardaki özel kilit sistemi sayesinde pratik kullanım ve saklama kolaylığı sağlıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52