Pepsi Messi’ye götürüyor!

Migros mağazalarından Pepsi alanlar, Messi ile Amerika’da muhteşem bir partiye katılıyor!

Pepsi Messi’ye götürüyor!
Gıdavitrini - Perakende devi Migros ile inanılmazları gerçekleştiren, ezberleri bozan Pepsi yine kimsenin yapamadığını yapıyor ve hayranlarını Messi’nin de katıldığı Amerika’daki muhteşem partiye götürüyor. Muhteşem kampanyalarla tüketicisinin gönlünü fetheden Pepsi, gençleri çıldırtacak inanılmaz bir teklifle geliyor. Pepsi şimdi sizi insanüstü performansı ile dünyanın bir numaralı futbol yıldızı Messi’nin, Amerika’daki Pepsi Partisi’ne davet ediyor. Böyle büyülü bir maceraya katılmak, tüm dünyanın ekranlardan izlerken bile büyülendiği Messi’nin davetlisi olarak Amerika’daki partide yer bulmak için yapmanız gereken Migros mağazalarına uğrayıp Pepsi’lerinizi bir an önce almak!
Migros mağazalarından toplamda 5 TL’lik Pepsi ürünü alarak çekilişe katılan kişiler arasından belirlenecek 2 kişi hem Amerika’nın Miami şehrinde yapılacak Messi’li çok özel Pepsi partisine katılma şansı yakalayacak, hem de 21-25 Temmuz tarihleri arasında rüya gibi bir Amerika seyahatinin keyfini sürecek.
Sadece Migros Mağazalarına özel yapılan bu kampanyada 6 Nisan ile 9 Mayıs tarihleri arasında Money Club Kart ve Money Club Kart özellikli tüm kartlar ile gün içerisinde Migros’lardan tek seferde 5 TL’lik Pepsi ürünlerinden alan herkes Messi’nin ev sahipliğindeki bu çılgın partiye misafir olmak için çekilişe katılabilecek. Aynı zamanda 5 TL’lik Pepsi ürünlerinden alan tüketicilere Money Club Kart datasında cep telefonu bilgilerinin olması durumunda, SMS ile bir adet şifre gönderilecek ve bu şifreyi 7516’ya kısa mesaj olarak gönderen tüm Avea, Turkcell, Vodafone kullanıcıları operatör içi kullanımlarında geçerli olacak günlük 90 dakika ile muhabbete doyacaklar.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52