Öğrencilerden halka çorba servisi!

İlköğretim Okulu öğrencilerinden örnek davranış. Toplum Hizmeti Projesi kapsamında, Beylikdüzü Belediyesi Çorba evinde vatandaşlara çorba dağıttılar.

Öğrencilerden halka çorba servisi!
Gıdavitrini - Beylikdüzü Pınarkule İlköğretim Okulu öğrencileri, Toplum Hizmeti Projesi kapsamında, Fatih Sultan Mehmet Camii avlusu içerisinde yer alan Beylikdüzü Belediyesi Çorba evinde vatandaşlara çorba dağıttı. Yaşlı vatandaşlarla özel ilgilenerek, oturacakları yerlere ulaşmalarına yardımcı olan öğrenciler, vatandaşlara elleriyle çorba servisi yaptılar. Öğrenciler daha sonra da masaları temizlediler. Öğrencilerin çorba dağıtımı ve gösterdikleri ilgi vatandaşları da memnun etti. Vatandaşlar, öğrencilerin kötü alışkanlar edinme yerine, sosyal hayat içerisinde faydalı faaliyetler içerisinde olmasının önemli olduğunu dile getirerek, kendilerine hizmet eden öğrenci ve onları yönlendiren öğretmenlerine de teşekkür ettiler.
Vatandaşlara çorba servisi yapan çocuklar, sosyal ilişkilerini geliştirdiklerini, daha sonra da buna benzer çalışmalar içerisinde olmak istediklerini kaydettiler.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52