Nish Bazaar’dan özel lezzetler

Nish Bazaar, Türkiye’nin dört bir yanından özenle seçilmiş yöresel ürünleri ile, sağlıklı beslenmeyi yaşam felsefesi edinenlerin vazgeçilmez adresi oldu.

Nish Bazaar’dan özel lezzetler
Nish Bazaar ile Türkiye’nin yöresel ve doğal tatları artık çok yakınınızda! Titizlikle seçilmiş gurme tatların bir arada sunulduğu Nish Bazaar’da, özel soğuk sıkım zeytinyağları ile sağlıklı ve tadına doyulmaz lezzetleri mutfağınıza taşıyabilirsiniz. Ayvalık yöresinden getirilen zeytinyağları, Nish Bazaar’ın iddialı olduğu ürünlerinin başında geliyor. Hijyenik koşullarda üretilen ve saklanan zeytinyağlarını, Nish Bazaar’da bulabileceğiniz doğal biber ve domates salçaları ile bir arada kullanarak birbirinden lezzetli yemeklere imza atabilirsiniz. Kokusu ve tadı, taze yeşil zeytin gibi olan 0,3 asit oranlı erken hasat zeytinyağını, kahvaltı ve salatalarda keyifle kullanırken, 0,6 asit oranlı naturel zeytinyağı ile, sebze sote, zeytinyağlı ve et- tavuk yemeklerinde eşsiz tatlar yaratabilirsiniz.

Nish bilgiler

Zeytinyağını, sabahları aç karnına 1-2 çorba kaşığı içtiğinizde, bağırsakları yumuşatıcı ve yatıştırıcı etkisini hissedebilirsiniz.

 

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Zeytinyağı, Nish Bazaar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52