Altıparmak’tan sektöre büyük destek!

Altıparmak Gıda, 1. Uluslararası Bal ve Arı Ürünleri Kongresi’nin platin sponsoru oldu.

Altıparmak’tan sektöre büyük destek!
Gıdavitrini - Altıparmak Gıda, 22-26 Şubat tarihleri arasında Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek 1. Uluslararası Bal ve Arı Ürünleri Kongresi’nin platin sponsoru oldu. Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği ve Erciyes Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen 1. Uluslararası Bal ve Arı Ürünleri Kongresi; Almanya, İngiltere, ABD, Suudi Arabistan, Ürdün gibi 18 farklı ülkeden arı ürünleriyle tedavi (apiterapi) uzmanlarını Kayseri’de bir araya getirecek. Apiterapi konusundaki sayılı uzmanlardan tıp doktoru Dr. Stefan Stangaciu’nun uygulamalı anlatımlar yapacağı organizasyona dünyaca ünlü Mısırlı immünoloji ve mikrobiyoloji profesörü Ahmet Hegazi de katılacak. Buluşmaya Türkiye'den de tıp, eczacılık, diş hekimliği ve ziraat fakültelerinden, kimya ve biyoloji bölümlerinden akademisyenlerden de katılım olacak. Kongre kapsamında; arı ürünlerinin tıp, gıda ve kozmetikte kullanımıyla ilgili bilgiler verilecek ve farklı konularda 80’e yakın bildiri sunulacak.

Arı ürünleri konusunda uluslararası çapta büyük bir organizasyonu desteklemekten mutluluk duyduklarını ifade eden Altıparmak Gıda Pazarlama Direktörü Gürsal Gürarda, “En önemli arıcılık ülkelerinden biri olan Türkiye’de toplumumuz tarafından arı ürünlerinin değerinin bilinmesi ve kullanım alanının yaygınlaştırılması amacıyla atılan her adımı destekliyor, üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz” dedi.

 

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Bal, Arı, Altıparmak Gıda, Özen Altıparmak, Gürsal Gürarda, Apiterapi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52