Nar lezzeti Macro Center raflarında

NAR Gourmet, Macro Center'lardaki ürün çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. Daha önce reçelleriyle Macro'larda bulunan NAR, şimdi de zeytinyağları ile Macro Center raflarını süslüyor.

Nar lezzeti Macro Center raflarında
Zengin gurme koleksiyonu ile Anadolu'nun kendine has doğal, geleneksel ve kültürel lezzetlerini sunan NAR Gourmet, lezzetseverlerden gelen talepler doğrultusunda satış noktalarındaki etkinliğini artırıyor. Ürün ailesini yeni ürünlerle genişleten ve satış noktalarının sayısını artıran NAR, mevcut satış noktalarında da daha çok ürün çeşidiyle varlığını devam ettiriyor.

NAR bu kapsamda, İstanbul'un en önemli zincir marketlerinden Macro Center'ların raflarındaki yerini biraz daha genişletti. Daha önce reçelleriyle Macro Center raflarında yer alan NAR şimdi de zeytinyağlarını Macro müdavimlerinin beğenisine sunuyor. NAR'ın lezzet dünyamıza zenginlik katan Natürel Sızma, Organik ve Natürel Çeşnili zeytinyağlarını, şık tasarımlı şişeleriyle bundan böyle Macro Center’larda bulmak mümkün olacak.

Natürel Sızma Zeytinyağı; Zeytinyağı koleksiyonunun en özel tatlarından biri. NAR’ın Ayvalık Murateli Köyü'ndeki bahçesinden toplanan zeytinlerin toplandığı gün soğuk sıkılmasıyla üretiliyor.

Natürel Çeşnili Zeytinyağları; zeytinyağına en çok yakışan sebze, meyve ve otların zeytin ile birlikte tamamen doğal yöntemlerle sıkılmasıyla üretiliyor. Acı kırmızı biber, kekik, fesleğen, bergamot, limon, mandalina gibi çeşniler müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Organik Zeytinyağı; Çanakkale’nin Küçükkuyu bölgesinde tamamen organik koşullara göre yetiştirilip özenle toplanan zeytinlerden elde ediliyor. Antioksidan özelliği, doğallığı ve müthiş lezzetiyle Macro müşterisi için yepyeni bir lezzet sunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52