Sera Wrap vitrine çıkıyor

Yıldız Holding Ambalaj Grubu şirketlerinden Rotopaş, Türkiye’de bir ilk niteliği taşıyan yeni endüstriyel streç film markası Sera Wrap’i Avrasya Ambalaj Fuarı’nda tanıtacak.

Sera Wrap vitrine çıkıyor
Gıda tipi streç ve shrink filmler ile alüminyum folyo alanında Türkiye’nin lider firması Rotopaş, yeni endüstriyel streç film markası SERA Wrap’i, sektörün en önemli fuarlarından Avrasya Ambalaj Fuarı’nda görücüye çıkarıyor. 15- 18 Eylül 2011 tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuarda ilk kez tanıtılacak olan SERA Wrap, daha parlak ve kristal görünümü ile kopmaya ve yırtılmaya karşı sahip olduğu yüksek dirençle dikkat çekiyor. Rotopaş, ev tipi gıda muhafaza ürünleri markası SERA’nın ürün portföyüne 2011 yılında eklediği fırın torbası, yağlı pişirme kâğıdı, buzdolabı poşeti ve mikrodalga pişirme torbasını da fuarda sergileyecek.

Yeni ürünlerimizle liderliğimizi pekiştireceğiz

Rotopaş Genel Müdürü Bahadır Karaarslan, “Türkiye’deki ve yakın coğrafyadaki hazır gıda pazarının büyümesi, gıda muhafaza alışkanlıklarının değişmesi, tüketicinin tasarruf ve hijyen bilincinin artması pazarın ihtiyacını artırıyor. Bu nedenle geçtiğimiz yıl gıda muhafaza pazarına yönelik yeni bir yatırım yaptık. Yeni hattımız bu yılın başında üretime geçti. Son teknolojik özelliklere sahip yeni hattımızda Türkiye’de bir ilk niteliği taşıyan ve endüstriyel gıda muhafaza pazarına yönelik,  streç film üretiyoruz. SERA Wrap markası altında müşterilerimize sunduğumuz ürün ile özellikle tavuk ve narenciye sektörünün ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz. Ayrıca bu yıl 15’inci kez katıldığımız Avrasya Ambalaj Fuarı’nda ev tipi gıda muhafaza ürünleri markamız SERA’nın yeni ürünlerini de sergileyerek, liderliğimizi de pekiştireceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52