Muratbey inovasyon ödülü için yarışacak

Türkiye adına önemli başarılara imza atan Muratbey, Avrupa İş Ödülleri’nde, UKTI İnovasyon Ödülleri Kategorisi’nde yarışacak.

Muratbey inovasyon ödülü için yarışacak
Türkiye’nin yenilikçi peynir markası Muratbey, Avrupa İş Komitesi tarafından düzenlenen ve Avrupa’nın en prestijli ödülleri arasında yer alan Avrupa İş Ödülleri’nde (European Business Awards), UKTI İnovasyon Ödülleri Kategorisi’nde yarışacak.

Avrupa'da farklı sektörlerdeki şirketlerin, inovasyon, liderlik, sosyal sorumluluk, pazarlama, büyüme stratejileri, süreç yönetimi gibi alanlarda değerlendirildiği 2007 yılından bu yana 3 bin firmanın katıldığı Avrupa İş Ödülleri’ne, gıda firmaları arasında yaptığı inovasyon yatırımları ile dikkat çeken sektörünün önde gelen yenilikçi markası Muratbey Gıda da davet edildi.    

Muratbey’in İnovasyon Ödülü kategorisinde yarışacağı Avrupa İş Ödülleri’nin ilk etabı, ulusal şampiyonların 4 Eylül’de açıklanması ile başlayacak. Her ülkenin kategori birincisi olacak finalist şirketler, bir sonraki aşamada Avrupa’daki rakipleriyle 'Ruban d’Honneur' (Onur Kurdelası) için yarışacak. 

Avrupa genelinde ticari başarı göstermiş, alanında yenilikler üreten ve sosyal sorumluluk bilinciyle çevresine katkı sağlayan şirketleri belirlemek amacıyla düzenlenen Avrupa İş Ödülleri, 2007 yılından bu yana farklı sektörlerden binlerce şirketin; inovasyon, liderlik, sosyal sorumluluk, pazarlama, büyüme stratejileri, çalışan bağlılığı, süreç yönetimi ve müşteri sadakati alanlarındaki başarılarını, Avrupa çapında kanıtlamaları için fırsat veriyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2014, 14:03

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52