Küresel ustalarla yerel tatlar

Puratos, Belçika’dan getirdiği biri pastacılıkta, diğeri ekmekçilikte uzman şefleri ile Antalya’da seminer verdi.

Küresel ustalarla yerel tatlar

Her ay yurtdışından getirdiği uzman şefleriyle Türk ustalarını eğiten Puratos, Antalya’da faaliyet gösteren 5 yıldızlı otellerin şeflerine pastacılık ve ekmekçilikte son trendleri aktardı. Pastacılık alanında uzman Belçikalı Şef David Redon, Deli Cheese Cake, Tegral Patacrout gibi yeni ürünlerin yanında birçok yeni reçeteyi ustalarla paylaştı. Ekmekçilikte uzman olan Benny Vervaeck ise, Puratos’un ekmekçilik kategorisinde yer alan Easy Soft’r Snack Dolce ve Salato ürünleriyle tatlı ve tuzlu atıştırmalık reçeteleri uygulamalı olarak ustalara sundu.

AR-GE’ye verdiği önemle dikkat çeken Puratos, tüketicilerin yiyecekleri nasıl değerlendirdiğini ölçmek için araştırmalar yapıyor. Puratos, dünyada 36 inovasyon merkezi, 500’e yakın AR-GE çalışanıyla hizmet veriyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52