Metro’nun 5+6 planı

Bu yıl toplamda 30 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, “2012’de 6 mağaza daha açacağız. 2013 yılından itibaren de bir yıl 5, bir yıl 6 mağaza açmayı planlıyoruz” dedi

Metro’nun 5+6 planı
Türkiye’de 13 ilde 24 mağazayla faaliyet gösterdiklerini söyleyen Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, “Bu yıl 6 mağaza daha açacağız. 2013 yılından itibaren de bir yıl 5 bir yıl 6 mağaza açmayı planlıyoruz” dedi İlk kez 1964 yılında Otto Beisheim tarafından Almanya Ruhr’da temelleri atılan Metro Group’un, 1990 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösterdiğini kaydeden Özerkan, “20 bin çeşit gıda ve 30 bin çeşit gıda dışı ürünü sunuyoruz. Metro Toptancı Market, aynı zamanda gastronominin son yıllardaki gelişimiyle birlikte sürekli yeni çözümler üretiyor” diye konuştu.

‘Önceliğimiz İstanbul’

İstanbul, Ankara, İzmir, Bodrum, Mersin, Antalya, Konya, Gaziantep, Samsun, Kocaeli, Adana, Kayseri ve Bursa olmak üzere toplam 13 ilde faaliyet gösterdiklerini anlatan Özerkan, “Yeni mağazalar konusunda İstanbul hala önceliğimiz” dedi.

Bir süre sonra İstanbul Bayrampaşa’da Ora Alışveriş Merkezi’nin yakınında yeni mağaza açacaklarını kaydeden Özerkan, “Sırada Eskişehir, Antalya, İzmir gibi iller var. Karadeniz başta olmak üzere tüm Anadolu’ya bakıyoruz” diye konuştu.

‘Sevkiyata başladık’

Profesyonel müşterilerinin satın alma ve tedarik işlerini kolaylaştırmak ve hızlandırmak için yeni bir sipariş ve teslimat hizmeti başlattıklarını söyleyen Özerkan, “Metro Sevkiyat ile 40 bin ürünü kapıya teslim ediyoruz” dedi.

Özerkan, “Horeca müşterilerimizin ihtiyaçları olan ürünleri ve bizlerden talep ettikleri teslimat hizmetini Metro farkıyla karşılamaya başladık. Şu anda tüm mağazalarımızdan 60 kamyon, 150 personel ile müşterilerimize teslimat yapıyoruz” diye konuştu.

Milliyet

 

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Kubilay Özerkan, Metro Market, Perakende

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52