Herbalife’ın kalbi, TKV ile birlikte atıyor

Herbalife, Türkiye’deki 15. yılını Türk Kalp Vakfı işbirliği ile güçlendirdi. Artık Herbalife’ın kalbi, Türk Kalp Vakfı ile birlikte atıyor…

Herbalife’ın kalbi, TKV ile birlikte atıyor
Herbalife, Türkiye’deki 15. yılını Türk Kalp Vakfı (TKV) işbirliği ile güçlendirdi. Artık Herbalife’ın kalbi, Türk Kalp Vakfı ile birlikte atıyor.

Lider beslenme uzmanları ve ödüllü bilim adamları ile birlikte yürüttüğü araştırma geliştirme faaliyetleriyle sürekli yenilenen Herbalife, pazarı yeni ürün ve teknolojilerle tanıştırarak, sağlıklı yaşam sektörünü; kilo kontrolü ve beslenme ürünleri alanında her gün bir adım daha ileriye taşıyor. 30 yılı aşkın bir geçmişe sahip, sağlıklı yaşam sektörünün lider markası Herbalife, Türkiye’deki 15. Yılında, yanına Türk Kalp Vakfı’nın (TKV) da desteğini alarak ilerliyor.

Türkiye’nin en saygın ve örnek alınan vakıfları arasında yer alan Türk Kalp Vakfı (TKV), kalp ve damar hastalıklarından kaynaklanan ölümlerin en aza indirilmesi yolunda uyarma ve bilinçlendirme görevini üstleniyor. Artık Herbalife’ın kalbi, TKV ile birlikte atıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52