Hem pratik hem lezzetli balık

Kılıç Deniz Ürünleri, birbirinden lezzetli çipura seçenekleriyle sofralara protein ve taze balık lezzeti katıyor...

Hem pratik hem lezzetli balık
Gıdavitrini - Balık mevsiminin açıldığı bu zamanlarda Kılıç Deniz, temizlenmiş, ayıklanmış çipurasıyla tüketicilerine balık ziyafeti sunuyor. Marketlerde kolaylıkla bulunabilen paketli çipuralar, ayıklanmış ve fileto seçenekleriyle Türkiye’nin her köşesinde bulunan sofralara taze balığın ulaşmasını sağlıyor.

Türkiye’nin lider su ürünleri üreticisi Kılıç Deniz Ürünleri, temizlenmiş ve ayıklanmış fileto olarak satın alınan paketli çipurasıyla sofralara tat katıyor. Türkiye’de paketli olarak satılan taze balık olarak ilk olma özelliğini taşıyan çipura, lezzeti ve pratik hazırlanışı ile balık yemeyi hiç olmadığı kadar zahmetsiz hale getiriyor.

Marketlerde kolaylıkla bulunabilen paketli taze çipura, Türkiye’nin her köşesinde bulunan sofralara taze balığın ulaşmasını sağlıyor.

Zincir marketlerden sofralara…
Piyasaya sundukları paketlenmiş taze çipurasıyla Kılıç Deniz, balık yemek isteyenler için her zaman sorun olan temizleme ve ayıklama zahmetini ortadan kaldırıyor. Özellikle fazla vakti olmayan ya da balığı yemeğe hazır hale getirmeyi çok zahmetli bulan ev hanımları, çalışan bayanlar ve öğrenciler gibi tüketiciler için pişirilmesi kolay eşsiz lezzetler sunuyor.

Kılıç Deniz piyasaya sunduğu paketli çipura içerisinde taze balık reyonu bulunmayan zincir marketlerde bulunabiliyor, bu sayede taze balığın mahallemizdeki marketlerden bile kolayca satın alınabiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52