Adres Patent ticaretin kalbine girdi

Fikri ve Sınai Mülkiyet alanında yetişmiş uzman kadrosu ile hizmet sunan Adres Patent şirketi yeni şubesini Laleli’de hizmete açtı.

Adres Patent ticaretin kalbine girdi

Marka, patent, faydalı model, endüstriyel tasarım, telif hakları konularında 80 kişilik uzman kadrosuyla sektörün öncü firmalarından Adres Patent, hizmet ağını genişletti. Laleli'ye açtığı yeni şube, 5 Eylül Çarşamba günü törenle hizmete girdi. Törene Adres Patent Yönetimi’nin yanı sıra, Laleli ve Eminönü esnafı, birçok dernek ve oda başkanları da katıldı.

Adres Patent Genel Müdürü Av. Ali Çavuşoğlu, törende yaptığı konuşmada, yeni açılan şube ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. Laleli şubesi ile beraber toplamda 4 şube açtıklarını söyleyen Av. Çavuşoğlu; "Türkiye'de ticaretin kalbi olan Laleli ve Eminönü pazarındaki 50 bin firmaya değer katmak için yeni şubemizle faaliyete geçtik. Özellikle Laleli’deki ihracatçı firmaların markalarını yurt dışında değerli kılmak ve tüm haklarını korumak için en büyük desteği vereceğiz" dedi.

Birebir ve daha hızlı hizmet
Laleli’deki şubenin tamamen ihracatçının yararına olduğuna değinen Av. Ali Çavuşoğlu; “ Firmaların, kendi bölgelerinde danışma hizmeti almasının birçok avantajı var. Bunların en önemlileri ise daha hızlı ve danışanlarla birebir hizmet imkanı. Katma değerli ürünler üretmek için danışma hizmeti almak isteyen ihracatçılarımızın üretmiş oldukları ürünlerde kullandıkları markaların, sadece ülkemizde değil aynı zamanda ihracat yapılan ülkelerde de koruma altına alınması gerektiğini özellikle belirtmek isteriz. Markaların ihracat yapılan ülkelerde tescil edilmemesi, markaların tescil edilmeden ihracat yapılması ihracatçılarımız açısından çok önemli riskler doğurabilmektedir. Bundan böyle ihracatçılarımızın riske girmeden serbestçe kendi markalarıyla ihracat yapabilmelerini sağlamak amacıyla Adres Patent firması olarak daima ihracatçılarımızın hizmetinde olduğumuzu belirtmek isteriz.” dedi.

Adres Patent ‘in, yeni açılan Laleli Şubesi'nin Müdürü Nazire GEDİK ise, "Yeni açılan Laleli Şubemiz ile esnafa daha fazla destek sunacağımızı düşünüyoruz. Öyle ki, Laleli bölgesini seçmemizdeki amaç, ihracatçıya daha yakın olmaktır. Buradaki esnafın işini kolaylaştırmayı onlara birebir hizmet kalitesi sunabilmeyi ve bizlere daha kolay ulaşabilmelerini hedefliyoruz." açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52