Çocuklara kilitli poşet eğlencesi

Okullar açılıyor… Çocukları tatlı bir telaş alırken, siz de onlar için en temiz beslenme çantalarını hazırlayacaksınız!

Çocuklara kilitli poşet eğlencesi
Gıdavitrini - Kalitesi ve pratikliğiyle mutfakların vazgeçilmezi olan Koroplast Kilitli Poşet ile yiyeceklerinizi hava almadan taptaze saklayabilirsiniz! Özellikle çocuklarınızın beslenme çantası için hazırladığınız sandviçlerin, hem taze kalmasını hem de tertemiz taşınmalarını sağlayabilirsiniz… Çocuklarınız ise Koroplast’ın Disney karakterli kilitli poşetleriyle daha renkli bir beslenme çantasına sahip olacak!

Okullar açılıyor… Çocukları tatlı bir telaş alırken, siz de onlar için en temiz beslenme çantalarını hazırlayacaksınız! “Koroplast Kilitli Poşet” ile çocuklarınız için hazırlayacağınız sandviçlerin, kurabiyelerin ve meyvelerin hem gün boyu tazeliklerini korumalarını, hem de tozlanmadan gönül rahatlıyla yenmelerini sağlayabilirsiniz.

Koroplast’ın delinmez ve yırtılmaz Buzdolabı Poşetleri şimdi “Disney” karakterleriyle daha da renkli! Çocuklarınız, beslenme çantalarındaki yiyecekleri keyifle yerken, kolayca açıp kapanan kilidiyle de hiç zorluk çekmeyecekler.
Tamamen hijyenik ortamda ve el değmeden üretilen “Koroplast Kilitli Poşet” kullanarak, evde hazırladığınız kurabiye hamuruna da istediğiniz şekli vererek derin dondurucuda saklayabilir, dolaptan çıkarır çıkarmaz taptaze pişirebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52