Sunar'dan sektöre yeni un çeşitleri

Sunar Grup, profesyonellerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak, Sunar Profesyonel ürün gamını tamamlamak için geliştirilmiş un piyasaya sürdü.

Sunar'dan sektöre yeni un çeşitleri
Gıdavitrini - Yeni ürün ailesine nişasta, yağ ve şerbetten sonra Sunar Özlem Profesyonel Un da katıldı. World Food İstanbul 2012 Fuarı’nda hem yerli hem de yabancı müşterinin beğenisine sunulan Sunar Özlem Profesyonel Unuyla birlikte profesyoneller artık tüm ihtiyaçlarını, Sunar Profesyonel çatısı altındaki ürünlerle karşılayabilecekler.

İlk kez World Food İstanbul 2012 Fuarı’nda görücüye çıkan, Sunar Grup tarafından yeni piyasaya sürülen ve profesyonellere yönelik hazırlanan Sunar Özlem Profesyonel unun, Sun-1, Baklavalık, Yufkalık, Çeşitlik isimleriyle dört çeşidi bulunuyor.

- Sun-1, tüm pastacılık ürünleri ve börek çeşitleri için geliştirilmiş özel amaçlı pastalık-böreklik buğday unu.
- Baklavalık, tüm baklava çeşitleri üretiminde ve kol böreği yapımında kullanım için hazırlanmış özel amaçlı baklavalık-böreklik buğday unu.
- Yufkalık, tüm yufka ve milföy hamuru, erişte ve mantı üretiminde kullanılmak için hazırlanmış özel amaçlı buğday unu.
- Çeşitlik ismini taşıyan un ise, pandispanya, milföy hamuru, pastane ürünleri ve tüm unlu mamullerin kullanılması için hazırlanmış özel amaçlı buğday unudur.

Önümüzdeki bir yıl içinde Sunar Özlem Profesyonel unların, Sunar Özlem Un satışlarının yüzde kırkını oluşturması bekleniyor.

Irak, Endonezya, Filipinler, Malezya, Singapur, Güney Kore, Tayland gibi ülkelere en fazla ihracat yapan şirketlerden biri olan Sunar Grup yeni profesyonel unlarıyla, başta Irak olmak üzere tüm komşu ülkelere ihracatı hedefliyor.
Gıda Fuarında, yağın uzmanı Sunar’ın işbirliği içinde olduğu Sefa Usta (Sabırlı)  tarafından Sunar Özlem Profesyonel Unlarıyla hazırlanmış  özel tarifler büyük ilgi gördü. Bu ilgiye karşılık Sefa Usta, Sunar Özlem Profesyonel unlarıyla hazırladığı tariflerini konuklarla paylaştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52