Diversey’den Suma Geceleri

Diversey’in “Suma Geceleri”nin ilk ayağı olan Beyaz Gece, Vogue Restaurant’da gerçekleşti.

Diversey’den Suma Geceleri
Profesyonel temizlik ve hijyen ürün sistemleri alanında dünya lideri Sealed Air’ın iş birimi Diversey’in “Suma Geceleri”nin ilk ayağı olan Beyaz Gece, Diversey Türkiye ve Kafkasya/Asya Cumhuriyetleri Genel Müdürü Cem Yengül’ün de katılımıyla Vogue Restaurant’da gerçekleşti. Geceye, Diversey’in iş ortağı G2M ve Türkiye’de ev dışı tüketim sektörünün çatı örgütü ETÜDER’in Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şahinöz de katıldı. “Daha temiz ve daha sağlıklı bir gelecek” misyonu doğrultusunda, 175 ülkede faaliyet gösteren Diversey, başarılı projeleriyle Türkiye profesyonel hijyen pazarına örnek oluyor. Suma markası ile Türkiye’de profesyonel mutfak hijyeni çözümleri sunan Diversey’in “Suma Geceleri” adını verdiği buluşmaların ilkinde, mutfaklardaki hijyenin önemine dikkat çekilerek, “Hijyen lezzet kadar önemlidir” vurgusu yapıldı. Diversey Türkiye ve Kafkasya/Asya Cumhuriyetleri Genel Müdürü Cem Yengül, gecede yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “Hijyen hiç şüphesiz hayatımızın her aşamasında bizim için önemli bir unsur. Ancak hijyenin önemi özellikle restoran, cafe ve catering gibi sektörlerde daha da ön plana çıkıyor. Biz de Suma markamız ile uluslararası bilgi, uzmanlık ve deneyimlerimizi kullanarak mutfak hijyenine sistem anlayışı ile yaklaşıyoruz. Bu yüzden de ‘Hijyen lezzet kadar önemlidir’ diyoruz. Suma markamız hem Diversey markaları içinde hem de sektörde yarattığı farklılıklarla ön plana çıkıyor.

Toplam hijyen çözümlerinin en önemli parçalarından bir tanesi de profesyonel bir iş ortağı ile beraber çalışmak. Profesyonel bakış açısıyla hızlı servis çözümleri sunan G2M firması ile ortak sinerji yaratıyoruz.”

G2M Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şahinöz de, Diversey ile var olan işbirlikleri hakkında memnuniyet duyduklarını belirterek; “Ev dışı tüketim sektöründe 30 yıldır üretici ve işletmeler arasında köprü görevi görerek, gıda, sarf ve temizlik malzemelerinden oluşan 10.000’den fazla ürünün, ülke genelinde dağıtım ve lojistik hizmetlerini sağlıyoruz” dedi.

Vogue Restaurant’taki gecede Diversey’in sektöre öncülük ederken topluma hizmet etme amacıyla gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri Beyaz Zambak, Beyaz Yıldız, Tüm Dünyada Temiz Eller ve Bıttım’dan da söz edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52