Çocuklara balı sevdiren karakterler

Çocuklara kahvaltı yapma ve bal yeme alışkanlığı kazandırmak amacıyla geliştirilen Winx ve Pepee karakterli ürünler, okul günlerinde çocukların enerjisini yerine getiriyor.

Çocuklara balı sevdiren karakterler


Gıdavitrini - Anavarza Bal tarafından çocuklara kahvaltı yapma ve bal yeme alışkanlığı kazandırmak amacıyla geliştirilen Winx ve Pepee karakterli ürünler, okul günlerinde çocukların enerjisini yerine getiriyor. Tüp ambalajlarda sunulan Winx ve Pepee karakterli ürünlerle çocuklar, balı istediği yerde istediği zaman, severek tüketebiliyor.

Sabahın erken saatlerinde yola çıkan çocukları hem besin değeri yüksek hem de sağlıklı bir kahvaltıyla yolcu etmek aileler için önemli. Türkiye’nin önde gelen bal markalarından Anavarza Bal, Winx ve Pepee karakterli ürünleriyle okul günlerinde çocukların enerjisine enerji katıyor. 
 
Winx ve Pepee karakterli ballar çocukların sevdiği desenlerden oluşan ambalaj tasarımıyla çocuklara balı sevdiriyor. Farklı kullanım alışkanlıkları için tasarlanan çocukların hem kahvaltıda hem de okul saatlerinde ellerinden düşürmeyecekleri Wings ve Pepee karakterli tüp ballar 40 g çam balı içeriyor. 

Anavarza Bal'ın Winx ve Pepee karakterli balları, vitamin, mineral, aminoasit, enzimler gibi birçok yararlı maddeyi barındıran içeriğiyle okul döneminde çocukların algılarını açık tutmalarına ve konsantrasyon sağlamalarına yardımcı oluyor. Yüksek miktarda mineral içeren ballar hem demir eksikliğinin giderilmesine katkı sağlıyor hem de iştah açarak çocukların gelişimine katkıda bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2017, 18:30

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52