Bu şekiller sizce neyi ifade ediyor?

Özel tasarlanmış bu mutfak şaheserlerinin ne olduğunu anlayabildiniz mi? Cevap detaylarda…

Bu şekiller sizce neyi ifade ediyor?
Gıdavitrini - Camın ihtişamını el işçiliğiyle birleştiren Emsan; özel olarak tasarlayıp ince çizgi detaylarıyla renklendirdiği yeni ürünü Rapsodi Cam Servis Seti’yle baharı karşılıyor. Bahar akşamlarındaki sofralarınızı renklendiren Rapsodi Cam Servis Seti görenleri kendine hayran bırakıyor. Sofralarınıza şıklık katan Emsan’ın, yepyeni ürünü Rapsodi Cam Servis Seti, hem kalabalık sofralarınıza hem de sevdiklerinizle baş başa geçireceğiniz özel anlara hitap ediyor. İçerisinde 12 adet çay bardağı ve çay tabağı, 12 adet meşrubat bardağı, 12 adet ayaklı bardak ve bir cam sürahiden oluşan takımla kalabalık bahar akşamlarınız şenleniyor.
Emsan’ın yeni ürünü Rapsodi Cam Servis Seti renk seçenekleri ile de dikkat çekiyor. Platin ve Gold modelleri bulunan cam servis seti ikramları kadar sunuma da önem veren kadınların tercihi olacak.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52