GIDAVİTRİNİ - İstanbul Sanayi Odası’nın uz
un yıllardır sürdürdüğü ve Türkiye ekonomisine ayna tutan "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmasının 2016 yılı sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Bu araştırmanın sonuçlarına göre Beypiliç, bir yıl içerisinde 14 sıra birden ilerleyerek 84. sırada yer almayı başardı.
1981 yılında
Ankara’nın Bey
pazarı ilçesinde yem ür
etimiyle faaliyete geçen ve 1986 yılında Bolu-Göynük’te açılan kesimhane ile piliç eti üretimi yapmaya başlayan Beypiliç, 1995 yılında tüm üretimini Bolu'ya taşıdı. Kuluçkahane, karma yem fabrikası ve kesimhane ile çok sayıda damızlık ve üretim kümesleri yatırımları gerçekleştiren Beypiliç, kısa sürede sektörünün önde gelen markalarından biri oldu.
Beypiliç,
Helal Gıda, IFS (Uluslararası Gıda Standardı), BRC (İngiliz Perakendecilik Konsorsiyumu) sertifikaları ve daha pek çok sağlık ve kalite belgelerine sahip durumda. Her tesisinde iyi tarım uygulamalarıyla üretimini sürdüren Beypiliç, dev tesisleri,
hijyenik üretim koşulları ve kalitesiyle, dünyaca ünlü restoran zincirlerinin de tedarikçisi durumunda. Bugün Burger King, Popeyes, Arbys ve S
barro markalarının kendilerine özgü piliç ürünleri, Beypiliç tarafından özenle üretiliyor.
Sıkı sağlık denetimleri altında, en teknolojik donanımlara sahip tesislerinde üretim yapan Beypiliç, güçlü kurumsal yapısı, ürettiği ürünlerin kalitesi ve
tüketicilerinin sevgisiyle Türkiye sanayi
sinin başarıya alışkın, en köklü markalarından biri olmaya devam ediyor.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!