Banvit'e "gümüş ödül" müjdesi

Türkiye'nin önde gelen gıda firmalarından Banvit, 2012 yılına ait faaliyet raporu ile Spotlight Awards'ta Gümüş Ödül'ün sahibi oldu.

Banvit'e
Türkiye'nin önde gelen gıda kuruluşlarından Banvit'in 2012 Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi tarafından düzenlenen Spotlight Awards yarışmasında Gümüş Ödül'e layık görüldü.

Dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformlarından biri olan Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi LACP (League of American Communications Professionals) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve uluslararası ölçekte en iyi kurumsal iletişim araçlarının belirlendiği, dünyanın bu anlamda en geniş kapsamlı yarışması Spotlight Awards'ın sonuçları açıklandı. Türkiye'nin önde gelen gıda firmalarından Banvit, 2012 yılına ait faaliyet raporu ile Spotlight Awards'ta Gümüş Ödül'ün sahibi oldu.

Sektörel ve organizasyonel büyüklüklerine göre dünya genelinde 1500 başvurunun değerlendirildiği yarışmada Banvit, "Dünyanın En İyi Kurumsal iletişim Araçları" sıralamasında yerini aldı. Tüm sektörler arasında işitsel, görsel ve yazılı kurumsal iletişim materyallerinin etkin biçimde kullanılması açısından değerlendirilen 2012 Banvit Faaliyet Raporu, kendi kategorisindeki başvuruların arasından öne çıktı.

Rapor ayrıca anlatımı, finansal verilerin sunumu, yaratıcılık, bilgiye erişebilirlik ve mesajın netliği gibi konulardaki başarısıyla değerlendirildi.
haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52