Adres Patent altın dağıtıyor

Adres Patent Ramazan ayının bereketine bereket katıyor ve ay boyunca marka ve patent tescili yaptıran tüm müşterilerine altın hediye ediyor.

Adres Patent altın dağıtıyor
Türkiye’nin önde gelen marka ve patent tescil firması Adres Patent, Ramazan ayının coşkusunu müşterileriyle paylaşmak amacıyla bereket dolu bir kampanya başlattı. Uluslararası para piyasalarındaki değişiklikler sebebiyle altın fiyatlarının tarihi bir artış gösterdiği şu günlerde; marka ve patent tescilini ekstra bir yatırıma dönüştüren Adres Patent marka, patent ve tasarım tescili yaptıran tüm müşterilerine altın hediye ediyor. Ramazan bereketine bereket katan Adres Patent kampanya dahilinde Polypad Tablet PC ve yıllık anlaşma yapan müşterilerine ise iPad veriyor.

Marka tesciline altın
Patent tesciline tablet PC
Yeni Ticaret Kanunu’na getirilen marka tescil zorunluluğu sonrasında var olan firmalar markalarını koruma altına almak için uğraş verirken, yeni açılan firmalar da özgün bir marka bulmak için tescil yarışına girdi. 2012 yılında yasal yaptırımları yürürlüğe girecek olan yasa değişikliği ile marka tescillerinde gözle görülür bir artış yaşanıyor. Firmalar için artık zorunlu hale gelen marka tescilini geleneksel bir yatırıma dönüştüren Adres Patent, Ramazan ayı boyunca tek marka tescilinde 1 gram altın, 2 marka tesciline ise 1 çeyrek altın veriyor. 5 marka tescili yaptıran müşterilerine Polypad Tablet PC yıllık anlaşma yapan müşterilerine ise iPad hediye ediyor. Adres Patent’ten Ramazan ayı içinde patent ve tasarım tescili yaptıran müşterileri de Polypad Tablet PC ve altın bekliyor. Adres Patent’in ses getirecek bereket kampanyası Ramazan sonuna kadar devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52