Emzirerek sağlıklı kilo verin

Diyetisyen Elvan Odabaşı Kanar, doğum sonrası beslenme ve kilo yönetiminin tüyolarını haziranda Doygun’la Hayata Dair’de anlatacak.

Emzirerek sağlıklı kilo verin
Doygun Ekmek’in sosyal medyada devam eden projesi Doygun’la Hayata Dair, Haziran ayında da yeni konularıyla Diyetisyen Elvan Odabaşı Kanar ile devam ediyor. Elvan Odabaşı Kanar’ın; haziran ayında sağlıklı yaşam, doğum sonrası beslenme, süt tüketimi ve kilo yönetimi konularını işleyeceği Doygun’la Hayata Dair’de, Doygun Ekmek’in Facebook ve Twitter takipçileri merak ettikleri sorulara yanıt bulacak. Her ay özel bir diyet tarifi veren Diyetisyen Kanar, bu kez tam buğday unu ile hazırlanan ve yaz için masum bir tatlı alternatifi olan FUNKEK’in yapılışını takipçileriyle paylaşacak. 
Beslenmeyle ilgili en çok merak edilen konuların ve fit tariflerin videoları Doygun Ekmek’in Facebook ve Twitter sayfalarının yanı sıra Doygun TV’de ve Doygun’un tambugday.com bloğunda izlenebiliyor. Kanar’ın yazılarına, videolarına ve tariflerine, konuyla ilgili yorum yapan, soru soran ve yazıları paylaşan Doygun Ekmek takipçileri “Doya Doya Zayıfla” kitabını kazanma şansı da yakalıyor. 

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2014, 15:12

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52