Ovalı Konya Mutfağı'nda lezzet geçidi

Mevlevi kültürü ile yoğrulan Konya mutfağının birbirinden eşsiz lezzetleri Ovalı Konya Mutfağı’nda İstanbullular ile buluşuyor.

Ovalı Konya Mutfağı'nda lezzet geçidi
GIDAVİTRİNİ - Türkiye mutfak kültürü anlamında dünyanın sayılı mutfaklarından biri olmasına rağmen yoğun iş ve eğitim hayatında birçoğumuz abur cuburla besleniyoruz. Ailecek bir arada olduğumuz tatillerde değişik şehirlerin mutfaklarının eşsiz lezzetini tatmamızın tam zamanı.

Türkiye’nin en lezzetli mutfaklarından biri de hiç şüphesiz ki Konya mutfağı! İstanbullular Konya lezzetlerini Ovalı Konya Mutfağı’nda keşfediyor!

Selçuklu saraylarında gelişen ve Mevlevi kültürü ile yoğrulan Konya mutfağının birbirinden eşsiz lezzetleri Ovalı Konya Mutfağı’nda İstanbullular ile buluşuyor.

Konya mutfağında çok önemli yeri olan Etli Ekmek, Mevlana Pide, Bıçakarası Pide, Bamya Çorbası, Konya Fırın Kebabı, Konya Tirit Kebabı, Ovalı Konya Mutfağı’nın en çok beğenilen ve tercih edilen yemekleri.

Ayrıca canınız ailecek sıkı bir kahvaltı yapmak istiyorsa, Ovalı Konya Mutfağı; Serpme Usulü Konya Kahvaltısı ile her daim sağlık her daim sağlıklı ve alternatif lezzet garantisi veriyor. Zengin seçeneklerden oluşan kahvaltıda yok yok.

Ovalı Konya Mutfağı’nı tercih eden aileler, çocukların geleneksel lezzetlerimize olan ilgilerinin arttığını, memnuniyetle duyduklarını ifade ediyor.

20 YILDIR LEZZET ÜRETİYOR
Konya Mutfağı denilince ilk akla gelen ve damak tadına düşkün herkesin tercihi olan Ovalı  20 yılı aşkın deneyimiyle K.Çekmece, Başakşehir/İkitelli, Beylikdüzü/Beykent, Kartal, Ümraniye Tepeüstü’ndeki şubelerinden sonra, Anadolu yakasının incisi ve İstanbul finans merkezi olan Ataşehir’de de hizmet vermeye devam ediyor!

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2014, 11:44

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52