Metro, 31. mağazasını Denizli’de açtı

Metro Toptancı Market’in 18. ildeki 31. satış noktası olan Denizli Mağazası, yoğun katılımın olduğu bir törenle hizmete açıldı.

Metro, 31. mağazasını Denizli’de açtı
Metro Toptancı Market, 31. mağazasını Denizli’de hizmete açtı. 5.000 metrekare satış alanına sahip ‘küçük mağaza konsepti’ ile hizmet verecek olan mağaza, fonksiyonelliğiyle Denizlilerin dikkatini çekecek. 150 kişinin istihdam edileceği mağazada, çalışanların %98’i Denizlililerden oluşuyor.
Denizli mağazasının açılışı nedeniyle düzenlenen törene, Denizli kent protokolü, Metro Toptancı Market üst yönetimi ve Denizlili profesyoneller katıldı. Mağaza açılışında kurdele kesimi, Denizli’nin yerel değerleri olan Buldan Bezi ve Kale Biberi’ni üreten üreticiler ve cam işleme ustasıyla birlikte gerçekleştirildi.
Yerel ürün ve üreticiye destek vermek, önceliğimizdir
Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan, açılışta yaptığı konuşmada, tarım, tekstil ve turizm alanında yarattığı katma değerle önemli bir ekonomik mucizeye imza atan Denizli’ye hizmet verecek olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Özerkan, “25. yılımızı kutlamaya hazırlandığımız Türkiye’de, ilk günden bu yana profesyonellerin en güvenilir iş ortağı olmak hedefiyle çalıştık. Hep uzun soluklu ilişkiler kurmaya önem verdik. Bugün, 5.000 kişiye istihdam sağlıyor, toplam 1 milyondan fazla müşteriye hizmet sunuyor, 3.000’in üzerinde tedarikçiyle işbirliğimizi büyük verimle devam ettiriyoruz” dedi. 
Metro’nun global düşünüp, yerel hareket eden bir şirket olduğunu vurgulayan Özerkan, şöyle konuştu:
“Bugün Metro mağazalarında satılan ürünlerin yüzde 97’si Türkiye’de üretilmektedir. Mağaza açtığımız illerde, yerel üreticilerle çalışmak ve onlara destek vermek, önceliğimizdir. Yerel üreticilerle uluslararası bilgi birikimimizi paylaşmamız, üretilen ürünlere uluslararası kalite standartları da getiriyor. Yüksek standartlarda üretilen birçok yerel ürünümüzü hem mağazalarımızda satışa sunuyor, hem de farklı Metro ülkelerine ihraç ediyoruz.” 

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2014, 16:55

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52