İsmar zincirine iki yeni halka eklendi

Organize perakendenin önemli oyuncularından İsmar Süpermarket, Eskişehir ve İstanbul’da iki yeni mağaza açtı.

İsmar zincirine iki yeni halka eklendi
2013 yılı Mart ayında Reyon Marketler Zincirini satın alarak yüzde 50 büyüme gerçekleştiren İSMAR, geçtiğimiz günlerde Eskişehir Çamlıca Mağazasını ve İstanbul Yeniköy Mağazasını hizmete soktu.

30 Eylül günü Hadımköy’de bulunan 8 bin metrekarelik kapalı alanda toplam 4 bin 416 palet kuru gıda ve gıda dışı ürün stoklama kapasitesine sahip, her ürünün adresinin bulunduğu gelişmiş bir “Depo Yönetim Sistemi”yle hizmet verecek Hadımköy Lojistik Merkezini tedarikçileriyle birlikte açan İSMAR, yatırımlarına devam ediyor.

İsmar Eskişehir Çamlıca Mağazası, 250 metrekare net satış alanı ve 2 kasayla hizmet veriyor. Çamlıca Mağazası’nın açılışıyla birlikte İSMAR Süpermarket, Eskişehir Bölgesi’nde 15’inci şubeye ulaştı. Teyon mağazalarının yenilemelerine de devam eden İSMAR, bu kapsamda Yeniköy Reyon Mağazasını baştan aşağı yenileyerek hizmete açtı. İSMAR Yeniköy Mağazası, 340 metrekare net satış alanı ve 3 kasayla hizmet veriyor.

İSMAR Süpermarket, Yeniköy mağazasının açılışıyla birlikte İstanbul’da 38 şube sayısına ulaşırken toplam mağaza sayısı 70’e ulaştı.

Mağaza açılışlarıyla ilgili olarak İSMAR Genel Müdürü Can Özbay, “İSMAR 10 ay gibi çok kısa bir sürede büyüme ve dönüşüm hareketlerini gerçekleştirmiştir. Mevcut kabuğundan sıyrılıp yeni bir kimliğe bürünmek ve bunu alt yapı çalışmalarıyla yapmak oldukça meşakkatli bir süreç gerektirmektedir. Bu süreç İSMAR için tamamlanmak üzeredir. Bundan sonra verimliliğe odaklanarak sürdürülebilir sonuçlar için çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz” dedi.
perakende.org

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52