Simit Sarayı Forum Gaziantep’te açıldı

Türkiye ve dünyada büyümesini sürdüren Simit Sarayı, Gaziantep’teki ilk şubesini Forum Gaziantep’te hizmete açtı.

Simit Sarayı Forum Gaziantep’te açıldı
Geleneksel simit kültürünü modern anlayışla yeniden yorumlayan, Simit Sarayı, Gaziantep’teki ilk şubesini geçtiğimiz günlerde Forum Gaziantep’te hizmete sundu.

Zengin ürün yelpazesiyle büyük ilgi gören Forum Gaziantep Simit Sarayı, ilk günden itibaren ortalama bin kişiyi ağırlıyor. Forum Gaziantep Simit Sarayı, 40 metrekare teras alanı ve 256 metrekare iç alan olmak üzere toplam 296 metrekare alanıyla haftanın her günü 08.00 ile 22.00 saatleri arası hizmet veriyor.

Yurtiçi ve yurtdışında 5 bin 500 çalışanıyla her gün 450 bin misafiri ağırlayan, geleneksel Türk çayı, taze sıkılmış portakal suyu ve Türk kahvesi gibi pek çok içecek alternatifinin bulunduğu Simit Sarayı şubeleri, haftanın her günü hizmet veriyor. Simit Sarayı’nın menüsünde, klasik simitten kaşarlı, sucuklu, sucuklu-kaşarlı, kaşarlı-zeytinli simit çeşitlerine; açma, poğaça ve pideden börek çeşitlerine, dürümden sandviçe, kurabiyeden pastalara, ızgaralardan makarna çeşitlerine kadar atıştırmalık, doyumluk ve keyiflik zengin bir ürün gamı yer alıyor.
perakende.org

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52