Düğün pastası altın madalya aldı

Yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken Puratos, 10. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri kapsamında düzenlenen “Uluslararası Pasta Yarışması”nda altın madalya kazandı.

Düğün pastası altın madalya aldı
Gıdavitrini - 10. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri kapsamında her yıl düzenlenen “Uluslararası Pasta Yarışması”na katılan Puratos’un en büyük bayisi Palmiye Gıda ustalarından Taner Egemen, “Düğün Pastası” kategorisinde Puratos ürünleriyle yaptığı pasta ile altın madalyanın sahibi oldu. 22 ülkeden gelen aşçılık takımları ve şeflerin çeşitli kategorilerde katıldığı yemek ve pasta yarışmaları, Dünya Şefler Birliği'nin (WACS) belirlediği standartlar çerçevesinde yapıldı. Yarışmada başarı gösteren tüm yarışmacılar, madalyalarının yanı sıra tüm dünyada geçerliliği olan bir sertifikanın da sahibi oldu.
Geniş ürün yelpazesi

Pasta, çikolata ve ekmekçilik alanında ürettiği ürünlerle ustaların en büyük yardımcısı olan Puratos, 25 yıldır Türkiye’nin birçok bölgesinden pastane, fırın ve otellere en iyi çözümü sunuyor. Geçtiğimiz günlerde sektörün beğenisine sunduğu yeni ekmek miksleri Easy Soft’r ve Easy Ciabatta ile ustalara Avrupa ve Amerika’da tüketilen birçok ekmeği de yapma fırsatı veren Puratos, Cheese cake ve poğaçada da devrim yarattı. Pişmeye hazır, yüzde 30 gerçek krem peynir içeren ve birden fazla reçeteye uygulanabilen “Deli Cheese Cake” ile poğaçada yağ oranını yüzde 33 azaltan “Puraslim” ürünü de ustaların ve sektör profesyonellerinin en büyük yardımcısı.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Pasta, Gastronomi, WACS, Puratos

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52