Lime Tree SteakHouse’da lezzet keyfi

Lime Tree, farklı tatları birleştirerek oluşturduğu Steak House menüsü ile gerçek bir damak şöleni sunuyor…

Lime Tree SteakHouse’da lezzet keyfi
Gıdavitrini - 2010 yılında hizmet vermeye başlayan Lime Tree, farklı tatları birleştirerek oluşturduğu Steak House menüsü ile gerçek bir damak şöleni sunuyor…

Menüsüne yepyeni tatlar ekleyerek baştan yaratılan burger menü, lezzeti ile sizi şaşırtacak türden. Özel zırh çekim sığır eti baharatlarla hazırlanmış iştah açıcı burgerlerden biri mutlaka sizin için…

Meksika mutfağının vazgeçilmez tadı “fajita”

Jülyen doğranmış bonfilenin renkli biberlerle görsel şöleni, avokado, salsa ve sourcream sosların birleşimiyle unutulamayacak bir lezzete bürünüyor.

Acıbadem’de yeşeren limon ağacının adresi Lime TreeCafe&Kitchen’ın saklı kenti Lime TreeSteak House, burger ve geleneksel Türk damak tadının vazgeçilmezi Köfte çeşitleri, fajita, t-bone steak, bonfile, kuzu kafes, lokum, dana kaburga, antrikot ızgara, Newyorksteak çeşitleri ile konuklarına,her lezzeti yoğun olarak sunuyor.

Lime Tree, 140 kişilik oturma kapasitesi ve Acıbadem caddesinin ortasında yeşillikler içinde bir bahçe ile damak tadınıza keyif katıyor. Dünya mutfaklarından seçme tadları da bulabileceğiniz bu mekânda, iş toplantılarınızı gerçekleştirebileceğiniz uygun toplantı paketi alternatifleri de sizlere sunuluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52