Puratos’tan muhteşem pastalar

Belçikalı ekmek, pasta ve çikolata lideri Puratos, pastalarda tazeliği koruyan ve raf ömrünü uzatan jöleleri, yüzde yüz bitkisel krem şantileri ve kullanımı pratik kek karışımlarıyla hem göze hem damağa hitap ediyor.

Puratos’tan muhteşem pastalar
Pastacılık kategorisinde ürettiği yenilikçi ürünleriyle pazarda etkinliğini sürdüren Puratos, ustaların her daim en büyük yardımcısı oluyor. Sade, beyaz, kakao, karamel, çilek, muz, kivi, vişne ve frambuaz olmak üzere 9 çeşidi bulunan Brillo Jöle ile ustalar; tazeliğini koruyan, donmaya ve çözülmeye dayanıklı pastalar yapabiliyor. Whippak, Chantypak ve Montamix gibi çırpılmaya hazır, kolay hacim alan bitkisel krem şantileriyle pastalarda lezzet şöleni sunuyor. Mükemmel lezzette pasta yapımında büyük kolaylık sağlayan toz pandispanya ürünleriyle dikkat çeken Puratos, geniş kullanım alanı ile ustaların vazgeçilmezi.

Puratos aynı zamanda duyusal analiz laboratuarlarında tüketicinin yiyeceği nasıl değerlendirdiğini anlamak, tanımlamak ve tat tercihlerini ölçmek için çeşitli testler yapıyor. Bu araştırmalarla birlikte dünyadaki 36 inovasyon merkezinde 160 araştırmacı ve 225 gıda teknisyeni ile Puratos, yeni teknolojiler kullanarak geliştirdiği hammaddeleriyle sektörde fark yaratıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52