KFC lezzeti Facebook’ta da yanında!

KFC, sadece restoranlarında değil, sosyal medya üzerinden de her saniye lezzet tutkunlarının yanında.

KFC lezzeti Facebook’ta da yanında!
Damakların vazgeçilmez lezzetlerini tavuk tutkunlarıyla buluşturan KFC, müşterileriyle olan diyaloğunu sosyal medyada da sürdürüyor. KFC Facebook uygulaması “Her Kafadan Bi So Good”, KFC’cilere sürpriz hediyeler kazanma fırsatı sunuyor.

Unutulmaz lezzetlerin yaratıcısı KFC, sadece restoranlarında değil, sosyal medyada üzerinden her saniye yanınızda. KFC Facebook sayfası, size bir tık kadar yakın. 

KFC, sosyal medya üzerinden müşterileriyle kurduğu bağı daha da güçlendirmek amacıyla yeni bir Facebook uygulamasını başlatıyor. 30 Ocak ile 28 Şubat 2013 tarihleri arasında Facebook kullanıcılarıyla buluşacak olan KFC “Her Kafadan Bi So Good” uygulaması üzerinden düzenlenecek olan yarışmada, KFC’ciler birbirinden değerli hediyeler kazanma şansı yakalıyor.  

En uzun ve eğlenceli “So good”u sen söyle, iPad’i kap!
KFC’nin ölümsüz sloganı “so good”, bundan sonra KFC tutkunlarının da dilinden düşmeyecek. Kullanıcılar, bir ay boyunca Facebook üzerinde düzenlenecek yarışmaya, “so good” diyerek çekecekleri videoları KFC Facebook sayfasındaki “Her Kafadan Bi So Good” uygulamasına yükleyerek katılabilecek. Çekilecek olan videoda en uzun ve eğlenceli bir şekilde  “so good” diyen yarışmacılar, muhteşem iPad ve iPod Shuffle ile birbirinden lezzetli KFC menülerinin sahibi olacak.

30 Ocak 2013 günü saat 12.00’de başlayıp 28 Şubat 2013 saat 17.00’ye kadar sürecek olan yarışmaya kullanıcılar, //www.facebook.com/KFCturkiye sayfasında yer alan formu eksiksiz şekilde doldurarak ve bu sayfayı beğenerek katılabilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52