Bu bakan başka bakan!

Batman'da ziyaret ettiği fırında pide pişiren Mehmet Şimşek sipariş alırken vatandaşlarla arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Bu bakan başka bakan!
Fırıncılık yapan ve kendisinin Maliye Bakanı olduğuna inandıramayan Şimşek, "Müsaitsen gel tanışalım" dediği müşteriden ağır bir karşılık aldı.

Türkiye’de insanların algılarını değiştirmenin zorluğuna bir örnek teşkil eden haber, yeni Türkiye’nin de habercisi gibi. Hazinenin anahtarını taşıyan bakan, gecenin yarısında insanları ziyaret ediyor, fırında çıraklık yapıyor… E tabii ki vatandaşlar da buna inanmak istemiyor. Bakan’la vatandaşlar arasında yaşanan diyaloglar ‘olur mu canım’ dedirtecek cinsten.

Batman'da çeşitli temas ve incelemelerde bulunan Maliye Bakanı, sahur öncesi aile ziyaretlerinde bulundu. 4 özürlü çocuğu olan bir aileyi de ziyaret eden Şimşek, çocuklara hediyeler verdi, ailelerin sorunlarını dinledi.

Bakan Şimşek, ziyaretleri sırasında sahur için pide ve ekmek yapan bir fırına da uğradı. Fırıncıdan işleri hakkında bilgi alan Maliye Bakanı, daha sonra pide ve ekmek pişirdi. Fırından yeni çıkan bir pideyi de kendisiyle birlikte olan heyet üyelerine dağıttı.

Şimşek, pide siparişi vermek için fırını arayan kişilerin telefonlarına da cevap verdi, siparişleri kabul etti. Bakan Şimşek, sipariş için fırını arayan bazı vatandaşları da Maliye Bakanı olduğuna ikna edemedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52