81 ile tahinli pide gönderiyor

Ramazan ayı denilince ilk akla gelen lezzetlerden tahinli pide, Konya’da üretilerek Türkiye’nin birçok köşesine gönderiliyor.

81 ile tahinli pide gönderiyor
Konya’da üretimi yapılan tahinli pideler de, Türkiye’nin birçok yerinde tanınıyor ve tüketiliyor. Konya’nın meşhur Kadınhanlı Mehmet Usta tahinli pideleri, sadece il sınırları dışında değil, ülke sınırları dışında da tüketiliyor. Ulusoy İşhanında yapılan Kadınhanlı Mehmet Usta tahinli pidelerini hem il dışından hem de yurt dışından kargo ile isteyen vatandaşlar bulunuyor. Bugün ikinci kuşak tarafından çıkartılan tahinli pideler ile ilgili bilgi veren Fatih Yemenici, son üç yıldır babaları Mehmet Usta’nın tahinli pide yapımını bıraktığını ve kendilerinin bu işi yürüttüklerini söyledi. Mehmet Usta’nın yaptığı tahinli pidelerin hem Konya’da hem de il dışında bilindiğini ve çok sevildiğini belirten Yemenici, aynı lezzetten taviz vermeden işlerini yürüttüklerini aktardı.

81 ile tahinli pide gidiyor
Türkiye’nin 81 vilayetine ürünlerini gönderdiklerini dile getiren Fatih Yemenici, en çok İstanbul’a ürün gönderdiklerini söyledi. Yemenici, “Yurt içinde kargo ücretlerinin makul seviyede olmasından dolayı, hemen hemen birçok şehre tahinli pide gönderiyoruz. Burada da İstanbul, Ankara, İzmir en çok tahinli pide gönderdiğimiz iller arasında. Siparişler ya telefonla oluyor ya da Tahinlipidem.com adresinden sipariş veriyorlar.” diye konuştu.

Geçen yıllara göre bu yıl tahinli pidenin fiyatında artış yaşandığını söyleyen Yemenici, bunun da kullandıkları ürünlerin fiyatının artmasından dolayı olduğunu, sade tahinli pidenin 10 TL, cevizlinin 12,5 TL olduğu belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2014, 17:48

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Eşref özcan
Eşref özcan - 8 yıl Önce

Bizde istiyoruz nasıl yardımcı olabilirsiniz

Öznur özdemir
Öznur özdemir - 8 yıl Önce

Bende cok begendim basil hangi numaradan siparis istiyebilirim

Ali Rıza Gültepe
Ali Rıza Gültepe - 7 yıl Önce

İl dışına sipAriş vermek istiyorum

Muzaffer tugrul
Muzaffer tugrul - 5 yıl Önce

Siparis vermek istiyorum yardimci olurmusunuz

Murat can
Murat can - 5 yıl Önce

Tahinli pide siparişi vermek istiyorum numaram 0553 333 42 35

Banu
Banu - 5 yıl Önce

Aksaraydan tahinli pide siparişi vermek istiyorum iletişim bilgisi rica ediyorum

Adnan kiraz
Adnan kiraz - 5 yıl Önce

Bizde istiyoruz nasil yardimci ola bilirsiniz

NERMİN ESENER
NERMİN ESENER - 5 yıl Önce

bandirmaya tahinli̇ pi̇de si̇pari̇şi̇ vermek i̇sti̇yorum yardimci olurmusunuz


SIRADAKİ HABER

banner50

banner52