Hijyende Maratem hizmeti farkettiriyor

Eczacıbaşı Profesyonel, endüstriyel temizlik ürünlerinin öncü markası Maratem ile profesyonellere hijyende hizmet farkını yaşatmayı hedefliyor.

Hijyende Maratem hizmeti farkettiriyor
Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Grubu’nun ev dışı tüketim pazarında faaliyet gösteren şirketi Eczacıbaşı Profesyonel, endüstriyel temizlik ürünlerinin öncü markası Maratem ile profesyonellere hijyende hizmet farkını yaşatmayı hedefliyor. Yenilenen yüzü ve sloganıyla ‘Hijyende hizmet farkı’ diyen Maratem;  kişisel temizlik ve hijyen, genel temizlik ve bakım, oda temizliği ve hijyeni, mutfak hijyeni, çamaşır hijyeni ve su şartlandırma kategorilerindeki ürünleri ile işletmelere komple çözümler sunuyor. 

Yenilenen yüzüyle Maratem, Eczacıbaşı kalite ve güvencesiyle üretilen ürünlerini müşterileri ile buluştururken sunduğu satış sonrası hizmet ile de bir işletmenin hijyen konusundaki tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. 

Eczacıbaşı Profesyonel, Maratem markalı endüstriyel temizlik ürünleri ile işletmelerin temizlik ve hijyen ihtiyaçlarına çözümler sunuyor. Ürünlerin kalitesinin yanı sıra satış sırasında ve sonrasında kullanıcılarının yanında olan Maratem, profesyonellerle birebir iletişim kurarak sorunlara anında çözümler üretiyor. 

“Hijyende hizmet farkı” bilinciyle yoluna devam eden Maratem, portföyünde bulunan tüm ambalajlarının yüzünü yeniledi. Ambalajın tek yüzünde bulunan ürün etiketlerini çift yüz olacak şekilde revize eden ve ön yüze kullanım alanını anlatan görsel ekleyen Maratem, ürünlerin kullanıcılar tarafından daha anlaşılır olmasını amaçlıyor. Alt kategori renklerini yenileyerek ürün ambalajlarında kategori rengine uygun etiket ve kapak kullanımına başlayan Maratem kazandığı yeni yüz ile daha prestijli bir noktaya ulaşmayı hedefliyor.
Otel, restoran, cafe, ofis, fabrika, sağlık kuruluşları ve eğitim kurumları olmak üzere pek çok sektöre hizmet veren Maratem; Persona Kişisel Temizlik ve Hijyen, Purina Genel Temizlik ve Bakım, Rumina Oda Temizliği ve Hijyeni, Culina Mutfak Hijyeni, Linela Çamaşır Hijyeni ve Hydra Su Şartlandırma kategorilerindeki ürünleriyle ‘Hijyende hizmet farkı’nı ortaya koyuyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2014, 13:11

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52