Yeni logo tam bir fiyasko!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın yeni logo ve kurumsal kimlik çalışmasını değerlendiren veteriner hekimlerden bakanlığa vefasızlık suçlaması.

Yeni logo tam bir fiyasko!
Kubilay Aktürk / Gıdavitrini

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın büyük bir organizasyonla seçilmiş gazetecilere ve sektörün bir bölümüne duyurduğu yeni logoya büyük tepki geldi.

Yeni logo hakkında sosyal medyada görüşlerini ifade eden veteriner hekimler, logo çalışmasını fiyasko olarak yorumladılar ve Bakanlığın çalışanlarına vefasızlık yaptığını ifade ettiler.

Hayvan sağlığı çalışanlarına büyük vefasızlık
Sosyal medya organlarında konuyu değerlendiren veteriner hekimler, "Eski logo Bakanlığın tüm çalışanlarına hitap ederken, yeni logoda veteriner hekim ve veteriner sağlık teknisyenleri yok sayılarak büyük vefasızlık yapılmıştır." serzenişinde bulundular.

İşte sosyal medya aracılığıyla Bakanlığa gösterilen tepkilerden bazıları...

- Veteriner camiasının sembollerini yeni logoya dahil ettikleri için :((((( Logodaki 1 başakı Sn.Vet. Bakana, 2. başakı Sn Vet. Sadrazam Müşteşar yrd. Nihat Pakdil'e, 3. başakıda ortalıkta görünmeyen sevgili sınıf arkadaşım GKGM İrfan Erol'e armağan ediyorum.

- Bu ne güzel tebrik böyle, ama biraz eksik kalmış. Engin hoşgörünüze sığınarak ifade etmek isterim: O kadar emek verilmiş eser dururken sipariş usulü logo ve kurumsal kimlik çalışması yaptıran, 3. sınıf web sitesini yayına sokan, gıda bakanı olmasına rağmen gıda gazetecilerinin yazılı sorularına cevap vermekten imtina eden, günü kurtarıcı da olsa gıda tarım bakanlığının (en yukarıdan en alt kademeye kadar) etkinliklerine gıda gazetecilerini davet etmeyen pek muhterem bakanımıza gelmeliydi üç başakta... diğer bürokratlar güneşin etrafındaki ayçiçeği çakması metan gazı haleleriyle de idare edebilirler...

- Konuyla ilgili bimer e gorus bildirisi yaptik, umarim degerlendirirler... Aslinda orgutlu bicimde tum meslektaslarimiz konuyla alakali bimere oneri bildiriminde bulunurlarsa etkili olabilecegini dusunuyorum...

- Bir Veteriner Hekim olarak; Logoda kendimizin ifadesini bulmamak bizleri çok üzdü.

- yapmayın abilerim... bu devlet bunu hep yapmadı mı... şimdiye dek logoda vardık... ama haklarımız savunuldu mu?... şimdi logoda da yokuz ... bu sizi neden üzüyor ki... logoda varken de yok sayılmadık mı zaten... en azından şöyle düşünelim, iki yüzlü değiller !!! tavırları gayet net... :D

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52