Sahurda çay keyfi Siemens'le yaşanıyor

Siemens Ev Aletleri, Ramazan ayında hem sahur, hem de iftarın vazgeçilmezi olan çay keyfi için ideal bir ürün sunuyor.

Sahurda çay keyfi Siemens'le yaşanıyor

Siemens Ev Aletleri, Ramazan ayında hem sahur, hem de iftarın vazgeçilmezi olan çay keyfi için ideal bir ürün sunuyor. Siemens TA60100 teaSense çay makinesinde mükemmel çaylar çok kolay hazırlanıyor. Tasarruflu ve güvenli bir kullanım sunan ürün, Ramazan süresince çay keyfinin doyasıya yaşanmasını sağlayacak.

Geleneksel içeceğimiz olan çay, Ramazan ayında da soframıza ve yemek sonrası keyfimize  Siemens, TA60100 teaSense çay makinesi ile eşlik edecek. TA60100 teaSense çay makinesi mükemmel çaylar  zahmetsiz bir şekilde hazırlanıyor. Yepyeni, modern ve şık bir tasarıma sahip olan teaSense çay makinesi, tek tuşla kolay kullanım özelliğinin sağladığı pratiklik sayesinde, herkesi bir çay ustasına dönüştürüyor.

Siemens TA60100 teaSense çay makinesi, “sensörlü sıcak tutma sistemi” sayesinde suyun kaynama noktasından demleme noktasına geldiğini otomatik olarak hissediyor ve kendiliğinden demleme moduna geçiyor.

Tekrar su ilave edildiğinde suyun derecesinin düştüğünü kendi kendine algılıyor ve otomatik olarak tekrar kaynama konumuna geçer. Hassas sensör teknolojisine sahip bu akıllı çay makinesi, yeni ilave edilen suyu kaynattıktan sonra da tekrar kendiliğinden demleme moduna geçiyor. Bu teknoloji sayesinde, usta bir çaycının eliyle ve klasik çay pişirme yöntemleriyle hazırlanmış kadar mükemmel tat elde edilirken, kullanıcılar için de önemli bir pratiklik sağlanıyor.  

Siemens TA60100 teaSense çay makinesinin otomatik kapanma sistemi güvenli bir kullanım açısından önem taşıyor. Cihaz, 2 saat boyunca hiç kullanılmadan açık konumda kalırsa otomatik olarak kapanıyor, böylelikle hem enerji tasarrufu, hem de güvenlik sunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52