Mehmet Karakuş yılın girişimcisi seçildi

ODTÜ Girişimcilik Ödülleri’nde; Yılın Girişimcisi Ödülü sektörünün yenilikçi markası Selva Gıda’nın Genel Müdürü Mehmet Karakuş’un oldu.

Mehmet Karakuş yılın girişimcisi seçildi
ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu tarafından düzenlenen II. Girişimcilik Ödülleri’nde Yılın Girişimcisi Ödülü’nü Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş aldı.
ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu üyeleri tarafından hazırlanan ve oylamaya sunulan anket vasıtasıyla yapılan kapalı oylama sonucu belirlenen kişi, kurum ve kuruluşlara kendi alanlarında “Yılın Girişimcisi” ödülü veren ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu, bu yıl Yılın Girişimcisi olarak sektörünün yenilikçisi firması Selva Gıda’nın Genel Müdürü Mehmet Karakuş’u seçti.

Öğrenciler ile girişimcileri bir araya getirmeyi hedefleyen ÖDTÜ Girişimcilik Ödülleri’nin İkincisi, 15 Aralık Cumartesi günü iş dünyasından birçok davetlinin katılımıyla ODTÜ Kültür Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Girişimciliği en başarılı şekilde teşvik eden kişi, kurum ve kuruluşları gösterdikleri başarı ve cesaretten dolayı ödüllendirmeyi hedefleyen törende; Yılın Girişimcisi Ödülü’nü Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş aldı. Mehmet Karakuş, ödül ile ilgili olarak,  “ODTÜ’lü öğrencilerin bu ödülünü şimdiye kadar gerçekleştirilen Pazarlama iletişimimizin ve üniversiteler ile olan ilişkilerimizin bir meyvesi olarak görüyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52