Karatay kirli tezgahı deşifre etti

Açıklamalarıyla gündemi sarsan Prof. Dr. Canan Karatay, 'arı kovanına çomak sokmanın' bedelini mi ödüyor. Karatay'ın iddiaları yenilir yutulur cinsten değil!

Karatay kirli tezgahı deşifre etti
Balçiçek İlter'in sunumuyla Habertürk'te yayınlanan "Söz Sende" programına konuk olan Prof. Dr. Canan Karatay, meslekten men edildiği iddialarını, "Kimse beni meslekten men edemez, men edilmedim" diyerek yalanladı. Karatay, "Bunu kendi aralarında konuştular, bunu medyaya servis yapmışlar. Anti Karataycılar da bunu çok güzel kullandılar, hala da devam ediyorlar" dedi.

"O KADINI DİNLEMEYİN! DİYORLAR"
Kendisine hastalardan haberler geldiğini belirten Karatay, "Özellikle kadın doğum kliniklerinde doktorlar, 'o kadını dinlemeyin, o meslekten men edildi' diyorlar" dedi.

"ONLAR YAPARKEN KIYAMET KOPMUYOR, BEN SÖYLERSEM KIYAMET KOPAR!"
Şeker yüklemesi olarak kamuoyuna yansıyan olaydan sonra meslekten ihrac edildiği dilendirilen Karatay, bu konuda kirli tezgah deşifre etti. İsim vermeden yapılan algı operasyonuna değinen ünlü hekim, şu bilgileri aktardı:
"Yiğenim, rutin kontrol için İstanbul'un çok önemli, saygın bir hastanesinde gidiyor. Kadın doğum kliniğinde, hemşirenin kayıt bankosunun arkasında benim koca bir fotoğrafım, altında meslekten men edidi yazıyor. Bir kadın doğum kliniği, bir özel hastane ki şimdi burada ismi önemli değil, söylersem kıyamet kopar. Onlar yaparken kıyamet kopmuyor, ama ben söylersem kıyamet kopıyor biliyorsunuz. Orada meslekten men edildi diye poster asmışlar."

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2016, 17:48

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52