Doğuş Çay’ın yeni reklam yüzü kim oldu?

Doğuş Çay, yeni reklam kampanyasının çekimlerinde üç ünlü güzeli kamera karşısına geçirdi.

Doğuş Çay’ın yeni reklam yüzü kim oldu?
Gıdavitrini - Çay severlerin gözdesi olan Doğuş Çay; Sinan Çetin yönetmenliğinde çekilen yeni sezon reklam filminde, Türk televizyonlarının sevilen oyuncularından Burcu Kara, Doğa Rutkay ve Pelin Batu’yu marka yüzleri olarak belirledi.
Doğuş Çay, büyük beğeniyle tüketilen süzen bardak poşet çay ve demlik poşet çay serisi Black Label’ın yenilenen lezzetini ve ambalajını tanıtmak için reklam filmi çekti. Günün her anı klasik çay keyfi yaşamak isteyenlerin tercihi olan Doğuş Black Label ürünü özelinde gerçekleştirilen kampanya çekimi kapsamında; Türk televizyonlarının üç ünlü güzel oyuncusu Sinan Çetin yönetmenliğinde kamera karşısına geçti.
Burcu Kara, Doğa Rutkay ve Pelin Batu’nun Doğuş Çay’ın marka yüzü oldukları yeni reklam filmi ile Black Label serisinin geleneksel lezzetinin yanı sıra berraklığı, doğallığı ve farklılığı vurgulanıyor. Durusu’da doğayla iç içe gerçekleştirilen çekimler sırasında oluşan keyifli atmosfer; Burcu Kara, Doğa Rutkay ve Pelin Batu’nun çaylarını yudumlarken kameralara yansıyan pozitif enerji dolu duruşlarından da anlaşılıyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Çikolata, İhracat, Çay

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52