Daha hafif ve sağlıklı yemek mümkün

Sıcak havalarda daha hafif ve sağlıklı menüler hazırlamak isteyenler tuzu %43 oranında azaltılan Kikkoman Az Tuzlu Soya Sosu’nu tercih edebilirler.

Daha hafif ve sağlıklı yemek mümkün
Eşsiz aroması sayesinde dünya mutfağında önemli bir yeri olan Kikkoman Soya Sosu, Türk damak tadına uygun yemekler için de aranan bir lezzet oluyor. Kikkoman Soya Sosu; balık, et, tavuk, sebze, pilav ve diğer tahıl yemekleri gibi bütün yemeklere uyum sağlayarak mutfağın "sır" malzemesi olarak adından söz ettiriyor. Sıcak havalarda az tuzlu menüleri tercih edenler, tuzu %43 oranında azaltılan Kikkoman Az Tuzlu Soya Sosu’nu kullanarak hem damak tatlarıyla uyumlu lezzetli yemekler pişiriyorlar hem de menülerinin daha hafif ve sağlıklı olmasını sağlıyorlar.
Kikkoman Az Tuzlu Soya Sosu da diğer tüm Kikkoman ürünleri gibi %100 doğal yapıya sahip ve içeriğinde hiçbir katkı maddesi (renklendirici, tatlandırıcı, koruyucu vb.) bulunmuyor. Aynı zamanda 6 ay gibi uzun bir süre doğal yollarla fermente edildikten sonra şişeleniyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Çikolata, İhracat, Çay, Kahve

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52