Tarım sektörüne giriyor

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, tarım ve teknoloji işine gireceklerini belirtti.

Tarım sektörüne giriyor
Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve BBVA Yönetim Kurulu Başkanı Francisco Gonzalez CNBC-e'nin sorularını yanıtladı.
BBVA ile ortaklığa uzun vadeli baktıklarını söyleyen Şahenk "Son bir yılda iki grubun iş yapış stilinin aynı yönde olduğundan emin olduk. İnsanlar birbiriyle daha fazla kaynaştı. Bu dönemi biz fırsat olarak kullanıyoruz. Biz grup olarak da çok memnunuz. Bankadaki çalışan arkadaşlar da memnun" dedi.
Şahenk sözlerini şöyle sürdürdü: "BBVA İspanya bayrağını taşıyan bir müessese. Keşke bizdeki kararlılık, siyasi güç olsa da bunları çözebilseler. BBVA'in Avrupa'daki portföyü yüzde 25. Son 9 yılda İspanya'da piyasadaki büyüklüklerini kaybettiler ama şimdi büyüyorlar. Yeni Güney Kore'den geldim. Belirli müesselerle teknoloji, internet ve bir-iki konu üzerinden yatırım yapmak istiyoruz. Türkiye'ye büyük bir ilgi var. Yatırımcı olaya uzun vadeli bakıyor. Bizim bakış açımız uzun vadeli. Biz grup olarak yaptığımız işleri daha iyi yapmaya çalışıyoruz. İlk üçte olmadığımız hiçbir konuda olmamak istiyoruz. Grup tarım ve teknoloji işine de girecek. Ana işimiz bankacılık, sonra otomotiv, sonra medya ve birçok konuda da işlerimizi daha iyi yapmaya devam edeceğiz.
Milliyet

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Çikolata, İhracat, Çay

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52