Baharda Perrier ile tazelenin

İçerisindeki yoğun baloncuklar sayesinde susuzluğu gideriyor ve bahar ayında vücudun tazelenmesine yardımcı oluyor.

Baharda Perrier ile tazelenin
Sıra dışı kampanyalara imza atan Perrierikonik cam şişesi, modern ve cesur kimliğiyle bu baharın da gözdesi… Zerafetinden asla ödün vermeyen, cesur ve sıra dışı görünümüyle Perrier, içerisindeki yoğun baloncukları sayesinde susuzluğunuzu gideriyor ve bahar ayında tazelenmenize yardımcı oluyor.
Perrier, düşük sodyumlu yapısı ile yüzde yüz doğal ve sağlıklı bir alternatif olmasının yanı sıra, partilere ve eğlenceye eşlik eden en gözde içecek olarak da öne çıkıyor. Perrier, içerdiği dengeli mineral seviyesi ile alkollü ve alkolsüz kokteylerin vazgeçilmezi olarak adından söz ettiriyor.
Hayatın nabzını tutuyor
En moda restoran, zincir marketler ve gurme mağazalarda bulunan Perrier, yeni trendlerin, gurme lezzetlerin, gece hayatının, moda ve sanatın olduğu her yerde yoğun baloncukları ile eşsiz bir ferahlatıcı olarak yerini alıyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Çikolata, İhracat, Çay, Kahve

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52