Özel günde çiftçiye kredi müjdesi

Türk Ekonomi Bankası, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle özel bir kampanya hazırladı. Çiftçilere sunulan imkanların detayları…

Özel günde çiftçiye kredi müjdesi
Türk Ekonomi Bankası (TEB), Dünya Çiftçiler Günü'nü çok özel bir kampanya ile kutluyor.31 Mayıs'a kadar TEB şubelerine uğrayan çiftçiler, yüzde 50'ye varan indirimlerle tarımsal işletme ve yatırım kredilerinden yararlanabiliyor. Türk Ekonomi Bankası (Teb), Dünya Çiftçiler Günü'nü çok özel bir kampanya ile kutluyor. 31 Mayıs'a kadar Teb şubelerine uğrayan çiftçiler, yüzde 50'ye varan indirimlerle tarımsal işletme ve yatırım kredilerinden yararlanabiliyor.
Tarıma sağladığı destek ile çiftçilerin yanında yer alan Türk Ekonomi Bankası (Teb), Dünya Çiftçiler Günü kapsamında yeni bir kampanyaya imza atıyor.
Üretim çeşidi ve gelirine göre tasarlanmış limit, geri ödeme alternatifleri ve faiz oranlarıyla her ihtiyaca uygun tarım kredilerini üreticilerle buluşturan Teb, bugüne özel kampanya ile 31 Mayıs tarihine kadar tarım kredilerinde yüzde 50'ye varan faiz indirimleri sunuyor.
Tarım sektörünün ihtiyaç duyduğu tüm işletme ve yatırım kredilerinde geçerli olan söz konusu indirim ile çiftçiler, ihtiyaçlarına uygun kredileri uygun faiz oranları ile kullanabilecek. Tarım kredilerinde ürün gamı en zengin özel banka olarak öne çıkan ve traktör kredilerinde 72 ay vadeyi ilk uygulayan banka olan Teb, traktör kredisinin yanı sıra hasat, besicilik, süt hayvancılığı, tavukçuluk, balıkçılık, arıcılık, sözleşmeli tarım, organik tarım, seracılık, tarımsal ekipman, sulama, çiftlik/barınak yapım ve tadilat kredileri de sunuyor.
Tüm çiftçileri Dünya Çiftçiler Günü için hazırlanan bu indirim fırsatından yararlanmaya davet eden Teb KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz, "Teb olarak, Türkiye ekonomisinin dinamosu olan tarım sektörüne değer katmayı misyon edindik ve bu kapsamda çalışmalarımızı geliştirerek sürdürüyoruz. Bu misyonun verdiği sorumlulukla Anadolu'yu karış karış gezerek çiftçilerimize daha iyi hizmet sunmanın yollarını arıyoruz, onlarla birlikte büyümeyi hedefliyoruz. Bu çerçevede Dünya Çiftçiler Günü'nü önemli bir kampanya ile kutluyoruz. Teb olarak, çiftçilerimizin gelir ve gider dengesini gözeten bir kredi politikası uyguluyoruz. Artan şube ağımız ve uzman kadromuzla tarım bankacılığı kapsamındaki ürün ve hizmetlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Çikolata, İhracat, Çay

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52